Başkan Sengel, Kardeş Şehir Siegburg’u ziyaret etti

Başkan Sengel, Kardeş Şehir Siegburg’u ziyaret etti

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Kardeş Şehir Siegburg’ta önemli temaslarda bulundu.

MEDYA EGE – Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 21 Haziran 1993 yılında Efes Selçuk Belediyesi’nin Kardeş Şehri olan Siegburg’a bir ziyarette bulundu.

f4o9ziuweaaegq0.jpg

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde bulunan tarihi şehirde önemli temaslarda bulunan Başkan Sengel, Siegbur Belediye Başkanı Stefan Rosemann ile Kardeş Şehir Sözleşmesini yeniledi.

f4o9zi6xiaapm5k.jpg

İki şehir arasındaki bağın imzalanan yeni sözleşme ile güçlendiğini söyleyen başkan Sengel, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin fotoğraflar paylaştı.

f4o9zi1wiaawioo.jpg

Başkan Sengel, ziyarete ilişkin şunları aktardı; “Efes Selçuk ile Siegburg kenti arasındaki kardeşliğin 30. yılı sebebiyle gerçekleştirdiğimiz ve iki kent arasındaki dostluğu ve dayanışmayı güçlendirdiğimiz ziyaretimiz sırasında ülkemizi barış ve refah dolu bir gelecek umuduyla temsil ettik. Yaptığımız toplantılar ve görüşmeler neticesinde çeşitli projeler ile dayanışmamızın güçlendirilmesine ve ortaklaşarak başarabileceğimiz işlere yöneldik. Kardeş şehir ilişkimizi tazeledik ve yeni sözleşme metnimizi imzaladık. Gördüğümüz ilgi ve sıcak ev sahipliği için dostlarımıza teşekkür ederiz. Nice 30 yıllara süren dostluklara, dayanışmaya ve güzel yarınlara…”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.