Başkan Sengel, kurultay delegesi seçildi!

Başkan Sengel, kurultay delegesi seçildi!

CHP İzmir 37. Olağan kongresinde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel kurultay delegesi seçildi.

Kongrede Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel 286 oy alarak kurultay delegesi seçilirken, CHP Efes Selçuk Yönetim Kurulu Üyesi İpek Onbaşıoğlu da 273 oy alarak CHP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Böylece Efes Selçuk'ta ilk kez biri CHP İl Yönetim Kurulunda yer almayı başarmış oldu.

whatsapp-image-2020-02-09-at-15.05.27.jpeg

CHP İLÇE YÖNETİMİNDEN BİRİ İLK KEZ İL YÖNETİMİNDE

Efes Selçuk'ta büyük bir oy farkıyla seçilen ilk Kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in ardından, Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe yönetim kurulu üyesi olan İpek Onbaşıoğlu da 273 oy alarak İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Onbaşıoğlu, böylece Efes Selçuk'ta ilk kez İl Yönetim Kurulunda yerini almayı başardı. 

Oldukça heyecanlı bir seçimin yaşandığı CHP 37.Olağan Kongresinde Kurultay üyeliğine seçilen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Türk siyasi tarihinde önemli ve belirleyici bir yere sahip olan Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi olmaktan dolayı bir kez daha onur ve gurur duyduğunu belirterek, İl Kongresinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. 
 

whatsapp-image-2020-02-09-at-15.05.28.jpeg

Partisinin İlçe Yönetimi olarak ilk kez İl Yönetim Kurulunda görev alacak olmaktan büyük onur duyacağını belirten CHP Efes Selçuk İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İpek Onbaşıoğlu, gelecek için en doğru olan ve Efes Selçuk'un ihtiyaçlarına en uygun kararlara ulaşmaya çalışacaklarını, partililerinin güvenini asla boşa çıkarmayacağının sözünü verdi. CHP'nin genç İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen İpek Onbaşıoğlu, Başta CHP İl Başkanı Deniz Yücel olmak üzere yeni seçilen tüm yol arkadaşlarına görevlerine başarılar diledi.

Çarşaf listeyle yapılan seçimlerde oy verme işlemi gece yarısına kadar sürerken, sayım sabahın erken saatlerinde tamamladı. İl Başkanı Deniz Yücel’in anahtar listesinde yer alan il yönetim ve disiplin kurulu üyeleri eksiksiz seçildi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.