Başkan Sengel’den 7’den 70’e mutluluk!

Başkan Sengel’den 7’den 70’e mutluluk!

Arif Çayan yazdı...

İnsanı mutlu etmek, insanın en başta gelen işi olsa gerek. Mutlu insan, bir toplum, mutlu topluluk, mutlu ülke ve mutlu şehirler demek.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’de başkanı olduğu ilçede, mutlu insanlar, mutlu sokaklar, mutlu mahalleler ve mutlu ilçe yaratmak için canla başla çalışıyor.

Bir sabah uyanıyor, makam odasındaki koltuğuna değil ilçesinde yaşayan Kore Gazisi yaşlı amcayı huzurevinde ziyaret etti.

Dünya Gaziler Günü nedeniyle Kore Gazisi yaşlı amcayı ziyaret ediyor. Onu dinliyor, onunla sohbet ediyor. Onunla ilçenin geçmişini hatırlıyor, geleceğini paylaşıyor. Onunla daha önce birlikte çektirdiği ve çerçeve içinde koyduğu fotoğrafı ona hediye ediyor.

whatsapp-image-2019-09-21-at-10.25.34.jpeg

Aynı Başkan Sengel, Kore Gazisini huzurevinde ziyaret ettikten sonra çıktığı gibi sokaklara düşüyor. Başkan Sengel daha önce festivalde söz verdiği 7 yaşında down sendromlu çocuğa makamında sürpriz yaparak mutlu ediyor.

Onun en büyük hayali olduğunu biliyor. Onu mutlu edecek olan şeyin ne olduğunu biliyor. Ona sürpriz yapıyor ve mutluluk kaynağı düşlediği bisikleti ona hediye ediyor. İlk binişine yardım ediyor. Onun 7 yaşındaki büyük mutluluğu gözlerinde yaşatıyor.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 7’den 70’e iki insanı mutlu ederek,  onlarla birlikte ilçesine mutluluk tohumu ekiyor.

Belediye Başkanı olmak sadece çöp toplamak, sadece kaldırım yapmak, sadece belediye yönetmek olmadığının güzel bir örneği.

Bir belediye başkanı yatırımı ne kadar doğru yaparsa yapsın, işlerini ne kadar kurallara uygun yaparsa yapsın, konu insana, yönettiği il veya ilçedeki insana gelince, onları mutlu edebiliyorsa asıl, esas yatırımı odur.

whatsapp-image-2019-09-21-at-10.25.35.jpeg

Bunu gayet iyi bilen Belediye Başkan Sengel, sosyal medya hesabında bu mutluluğu, mutluluğunu paylaşarak, insanları mutlu etmek görevini yapmanın huzuru içinde, hafta sonuna büyük bir güçle, büyük bir mücadele duygusuyla ve umutla girdiğini belirtiyor.

İnsanı mutlu olan yerde Belediye Başkanının mutluluk da hakkıdır.

Mutlu ve umutlu hafta sonları Başkan Sengel!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.