Başkan Sengel'den anlamlı ziyaret

Başkan Sengel'den anlamlı ziyaret

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Marmara Üniversitesi'nden sınıf arkadaşı, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer'i ziyaret etti.

Medya Ege- “Efes Bizimdir” sloganı ile EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini alan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde birlikte öğrenim gördüğü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer'i ziyaret etti.

Turan Taşkın Özer, Başkan Sengel'in ziyaretine ilişkin paylaşımında "İzmir Efes Selçuk Belediye Başkanı aynı zamanda benim üniversiteden sınıf arkadaşım değerli Filiz Ceritoğlu Sengel ile uzun yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kendisine nazik ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

flodsflwuaio15o.jpg

Başkan Sengel, Turan Taşkın Özer'in paylaşımına "İstanbul’a gelip; üniversite arkadaşınla gelecek güzel günlerin umudunu çoğaltmak…Arkadaşının Beylikdüzü İlçe Başkanı olması ve nazik ev sahipliği ile bütün ekibin gönlünü kazandığını görmek… Nasıl büyük bir gururdu. Esas bizler teşekkür ederiz başkanım, arkadaşım, yoldaşım" ifadelerini kullanarak cevap verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.