Başkan Şengül, 'İzmir’de en yüksek oya ulaşacağız'

Başkan Şengül, 'İzmir’de en yüksek oya ulaşacağız'

Geçtiğimiz Salı günü başladığı ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Buca, Karabağlar ve Konak'ta teşkilatla buluştu.

Her ilçenin sorunlarını analiz ederek, çok özel projeler hazırladıklarını söyleyen Başkan Şengül, partililerden bunları vatandaşlara anlatmalarını istedi. Başkan Şengül, "Biz, seçimden sonra belediye başkanımızı CHP gibi tek başına bırakmayız. Her şeyimizle sonuna kadar arkasında dururuz, vaatlerinin de takipçisi oluruz. Verdiği sözü yerine getirip getirmediğine bakarız. Hiçbir vatandaşımızın hayal kırıklığına uğramasına izin vermeyiz" dedi.

unnamed-(1)-400.jpg

'WHATSAPP' TALİMATI

İlçeturu sırasında partililerle bol bol sohbet eden Başkan Şengül, teşkilatın sıkıntılarını aktarması ve sorularını da rahatlıkla yöneltebilmesi için ‘WhatsApp grubu’ kurulmasını istedi. Başkan Şengül, oluşturulan bu gruba kendisinin de dahil olacağını belirtti. Gün içerisinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgilerin, yaşanılan sorunların ve taleplerin kendisine anında iletilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Şengül, bu sayede seçim çalışmalarında daha hızlı yol alınacağını vurguladı.

unnamed-(3)-251.jpg

EN YÜKSEK OYA ULAŞACAĞIZ

AK Parti’nin İzmir’de en yüksek oya 31 Mart’taki yerel seçimde ulaşacağını söyleyen Başkan Şengül, “Motivasyonumuz ve enerjimiz çok iyi. Bugüne kadar da çok etkin bir çalışma yürüttük. Ancak kesinlikle rehavete kapılmadan, kararlılıkla çalışmaya devam etmeliyiz. 31 Mart’a çok az bir süre kaldı. Unutmayın ki son günlerde yapacağımız çalışmalar, İzmir’in kaderini belirleyecek. Çocuklarımızın, torunlarımızın daha güzel bir İzmir’de yaşaması için bu seçim fırsattır. Bu bilinçle hareket ederek, planlı ve sistemli olarak çalışmaya devam edeceğiz. Başarıya ulaşmamıza az kaldı” diye konuştu.

unnamed-(4)-182.jpg

unnamed-(5)-141.jpgunnamed-475.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.