Başkan Şengül’den ‘kamp’ mesajları

Başkan Şengül’den ‘kamp’ mesajları

"Çok verimli bir kamp geçirdik, teşkilatımız çok iyi hava yakaladı"

AK Parti İzmir İl teşkilatında, yerel seçim öncesindeki çalışmaların detaylı olarak ele alındığı ve ilçelerle ilgili de istişarede bulunulduğu “kamp” sona erdi. Çok verimli bir kamp geçirdiklerini söyleyen İl Başkanı Aydın Şengül, teşkilat olarak İzmir’de çok iyi bir hava yakaladıklarını da belirterek, “İzmir’de vatandaşlar, CHP’li belediyelerden yılmış durumda. CHP’liler de artık birçok şeyin farkında. Yeter ki biz inanalım, başarılı olmamıza hiçbir engel yok” dedi.

Pazartesi günü başlayan ve Özdere’de gerçekleştirilen “Yerel seçimlere hazırlık kampına” il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının yürütme kurulu üyeleri de olmak üzere yaklaşık 250 kişi katıldı. Kamp sırasında Başkan Şengül; ilçe başkanları, belediye başkanları ve ilçe koordinatörleriyle tek tek bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. Kampta, il başkan yardımcıları da sorumlu oldukları birimlerle ilgili faaliyetlerini partililere anlattı. Ayrıca Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan da çalışmalarına ilişkin bir sunum yaptı.

HAMZA DAĞ YALNIZ BIRAKMADI

Dün (çarşamba) akşam saatlerinde yapılan kamp değerlendirme toplantısı ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Dağ, tüm teşkilata sonuna kadar güvendiğini belirterek, İzmir’de başarılı olunacağına olan inancını paylaştı. Dağ, ayrıca mevcut belediye başkanlarının da ilçelerinde çok önemli hizmetleri hayata geçirdiğini sözlerine ekledi.

1 OCAK’A KADAR ADAYLAR NETLEŞECEK

Kampa ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, “Kampımızda, ilçe başkanlarımız ve koordinatörlerimizle birlikte son değerlendirmeleri yapıp, notlarımızı aldık. Buradaki çalışmalarımızın neticesini de pazar günü yapacağımız il danışma toplantısında teşkilatımızla paylaşacağız. Şu anda ilçelerle ilgili mevcut durumdan çok memnunum. 1 Ocak’a kadar adaylarımızı da netleştirerek, sahaya tam olarak hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Stratejimizi de netleştirerek, parti olarak potansiyelimizi ortaya koyacağız” dedi.

BU KADRO İZMİR’İ UÇURUR

AK Parti olarak, diğer partilere göre her bakımdan çok önde olduklarını ifade eden Şengül, “Diğer partiler, kendi içinde birbirleriyle boğuşurken, biz tüm ilçelerimizde birlik ve beraberliğimizi çoktan sağladık. Çatışma ve gruplaşma, hiçbir teşkilatımızda yok. İnşallah böyle de devam edeceğiz. İzmir’de çok iyi bir hava yakaladık. İzmir’de, bizden beklentileri de arttırdık. İzmir'de vatandaşlar, CHP'li belediyelerden yılmış durumda. CHP'liler de artık birçok şeyin farkında. İzmir’de çok iyi işler yapacağız. Bunun için her bir arkadaşımıza ihtiyacımız var. Çok potansiyelli bir kadromuz var. Yeter ki inanın, bu kadro İzmir’i uçurur” dedi.

Şengül, şöyle devam etti: “İl başkanlığı olarak hedefimiz, aralık sonuna kadar adaylarımızı belirlemek. Ayrıca kasım ayının sonuna kadar tüm ilçelerde meclis üyeliğiyle ilgili çalışma da yapılacak. Başvuru yapılmasını beklemeyeceğiz. Her ilçede bir mahalle temsilcisi, seçilecek yerden meclis üyesi adayı olacak. Gençlerden ve kadın kollarımızdan arkadaşlarımız da bulunacak.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.