Başkan Serdar Sandal, Kent Meydanı Projesinde incelemelerde bulundu

Başkan Serdar Sandal, Kent Meydanı Projesinde incelemelerde bulundu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Smyrna Meydanı’ndan başlayarak Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne kadar yapılan ve uygulama aşamasına gelinen yeni kent meydanı projesini yerinde inceledi.

Medya Ege- Bayraklı’nın kalbindeki bölge yepyeni, modern bir cazibe ve yaşam alanına dönüşecek. Smyrna Meydanı’ndan başlayarak Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne kadar yapılan ve uygulama aşamasına gelinen yeni Kent Meydanı Projesi ile birlikte Bayraklı’nın katma değerinin artırılarak, ören yerinin çevresine nitelik kazandırılması ve Smyrna ören yerinin görünürlüğünün ve tanınırlığının artırılması hedefleniyor.

fqopdbtxmais1bf.jpg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı için önemli bir değere sahip olan projenin çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı. Ziyaret kapsamında incelenen proje, Smyrna Meydanı’ndan başlayıp Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü de kapsayacak şekilde 17 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek. Proje içinde 2 bin metrekarelik tören alanı oluşturularak ilçenin önemli bir sorunu daha çözülmüş olacak.

fqopda1wqaqpxwt.jpg
Yapılan çalışmalara dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Sandal, "Smyrna Meydanı’ndan başlayarak, Zabıta Müdürlüğümüzün olduğu bölgeye kadar ulaşacak olan İzmir’in en büyük ve en modern Kent Meydanı Projemizi hayata geçirmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Etap etap ilerleyeceğimiz proje ile ilgili çalışmaları yerinde inceledik" ifadelerini kullandı.

fqopda-x0amwbfl.jpgfqopdbvxoaac5um.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.