Başkan Soyer, Tire'de turunu tamamladı!

Başkan Soyer, Tire'de turunu tamamladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in Tire ilçesindeki programı kapsamında Tire'de CHP ve İYİ Parti ilçe başkanlarını ziyaret ederek ilçe belediyesiyle uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Başkan Soyer, Tire'deki programı kapsamında CHP İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Başkan Soyer'i Tire CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, partililer ve yurttaşlar karşıladı. Burada bir konuşma yapan Başkan Tunç Soyer, önemli mesajlar verdi. Başkan Soyer, “Biz olguların, algılardan daha önemli olduğuna inanıyoruz. Ve olguların algıları değiştireceğine inanıyoruz. O nedenle daha çok hizmet üreteceğiz. Daha çok iş başaracağız” dedi. Soyer, Tire'de esnafı daha fazla kalkındırmak, üreticiye daha fazla destek olmak için çabaladıklarını ifade etti. Soyer, Tire'nin güzel insanlarının çok daha iyisine layık olduğunu bu nedenle ilçe halkının güvenine layık olmak için sonuna kadar çalışacaklarını, kimsenin yalnız olmadığını, kendilerinin daima yurttaşların yanında olacağını da sözlerine ekledi. CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar da gelecek süreçte yerelden genele başarıyı yakalayarak iktidar olacaklarını söyledi.

s713062.jpg

İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti

Soyer, İYİ Parti İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt ve yönetimini de ziyaret etti. Yüksel Şenyurt, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Partimizi ziyaret ettiğiniz için bizlere onur ve şeref verdiniz. Millet İttifak'ının belediye başkanı olarak belediyemiz beraber çok güzel, uyum içerisinde çalışmalar yapıyorsunuz. Biz de aynı şekilde Millet İttifakı olarak CHP teşkilatıyla uyum içerisindeyiz. Tire'ye 50 yıldır yapılmayan güzel yatırımlar yapıyorsunuz. Hele şu alt yapı konusunda gerçekten çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarınız devamını diliyorum.” Başkan Soyer de ülkenin çok zor günlerden geçtiğini belirterek bu sıkıntıları atlatmanın tek yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi.

Masal Evi ile Meslek Fabrikası Kurs Merkezi açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kurtuluş Mahallesinde Masal Evi ve Meslek Fabrikası Kurs Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Buradaki çocuklara oyuncak veren Başkan Soyer ile eşi Neptün Soyer, kursiyerlerle de bir araya geldi.

s608489.jpg

Tire esnafına moral verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tire'de esnafı da dolaştı. Programının geniş bir bölümünü esnafa ayıran Soyer, yurttaşların yaşadığı sorunları dinledi. Esnafın ekonomik olarak zor günlerden geçtiğini ifade eden Başkan Soyer, zor günlerin geçeceğini belirterek moral verdi. Başkan Soyer, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın projeleri hakkında da brifing aldı. İlçede İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımları da inceledi.

s970234.jpg

Kimler katıldı

Programa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ile eşi Necibe Duran, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Genel Sekreter Yardımcılarından Ertuğrul Tugay, Eser Atak, Yıldız Devran, Suphi Şahin, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, muhtarlar katıldı.

s963637.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.