Başkan Soyer'den Torbalı'ya “hayırlı olsun” ziyareti

Başkan Soyer'den Torbalı'ya “hayırlı olsun” ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İsmail Uygur'un vefatının ardından Torbalı Belediye Başkanlığına seçilen Mithat Tekin'e tebrik ziyaretinde bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un hayatını kaybetmesinin ardından olağanstü meclis toplantısında yapılan seçimle ilçenin yeni belediye başkanı olan Mithat Tekin'i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette Başkan Soyer’in yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile yönetimi, CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın ve meclis üyeleri yer aldı.
Başkan Soyer, “Mithat Başkanımız hem merhum belediye başkanımız İsmail Uygur'un projelerine devam edecek, hem de yeni projeler üretecek. Torbalı için yeni dönem hayırlı olsun” dedi. Torbalı Belediye Başkanı Tekin ise ziyaretleri için Başkan Soyer'e teşekkür etti.

s177939.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.