Başkan Tekin İlkokul öğrencilerinin yıl sonu etkinliğine katıldı

Başkan Tekin İlkokul öğrencilerinin yıl sonu etkinliğine katıldı

Torbalı Anadolu Lisesi tarafından 'Uluslararası Erasmus+DiGree Projesi' kapsamında düzenlenen kermese katılan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, daha sonra Cengiz Topel İlkokulu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğine katıldı.

MEDYA EGE - Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Anadolu Lisesi'nin kermesine katıldı. 'Uluslararası Erasmus+DiGree Projesi' kapsamında düzenlenen ve geri dönüşümün önemine dikkat çeken kermeste Tekin, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

,Başkan Tekin kermes ziyaretine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; "Torbalı Anadolu Lisesi'nin, bizim de paydaşı olduğumuz 'Uluslararası Erasmus+DiGree Projesi' kapsamında düzenlediği geri dönüşümün önemine dikkat çektiği kermesine katılıp, yabancı misafirlerimizle tanıştık. Bu anlamlı proje için okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

fwpzrlfwaaaqgdv.jpg

Ardından Cengiz Topel İlkokulu'nda yapılan yıl sonu etkinliğine katılan Tekin, çocukların etkinliklerini ilgiyle izledi.

Etkinlik katılımına ilişkin yaptığı paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi:
"Cengiz Topel İlkokulu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğine katılarak çocuklarımızın mutluluklarına ortak olduk. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, etkinlikte bizlerden ilgi, alakasını eksik etmeyen okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum."

fwqxuiuamaegrco.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.