Başkan Tekin’e üst düzey ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Başkan Tekin’e üst düzey ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Salı günü meclis toplantısında Torbalı Belediye Başkanı seçilen Mithat Tekin’e bugün üst düzey ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleşti.

Salı günü meclis toplantısında Torbalı Belediye Başkanı seçilen Mithat Tekin’e bugün üst düzey ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Bedri Serter, Murat Bakan, Sevda Erdan Kılıç ve Ednan Arslan ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e görevinde başarılar diledi. CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın ve Millet İttifakı meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Tekin’e çiçek takdim etti. 

ziyaret-(9).jpg

BAŞKAN TEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Asıl işlerinin şimdi başladığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Torbalı için biz de göreve hazırız. Mithat Başkanımız, hem merhum belediye başkanımız İsmail Uygur’un projelerine devam edecek hem de yeni projeler üretecek. Torbalı için yeni dönem hayırlı olsun” dedi. Ziyaretler için teşekkür eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Sayın büyükşehir belediye başkanımıza, vekillerimize, il başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte Torbalı için çalışacağız, bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ziyaret-(7).jpgziyaret-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.