Başkan Tosun’dan İşçilere Baklava İkramı

Başkan Tosun’dan İşçilere Baklava İkramı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula ile Selendi arasında kalan 42 kilometrelik yolda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve işçilere baklava ikramında bulundu.

Yarım asırdır bakım, onarım, sıcak asfalt ve yol genişletme gibi çalışmalardan mahrum kalan eski Selendi yolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi işbirliğinde yürütülen sıcak asfalt çalışmaları kapsamında yenileniyor. 42 kilometre uzunluğundaki çift yönlü yolun 20 kilometrelik alanında sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk ile birlikte çalışmaların devam ettiği noktalarda incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Tosun, yol yapımında görev alan personel ile bir süre sohbet ettikten sonra işçilere baklava ikram etti.

Ulaşım Kolaylığı Sağlayacak
Selendi ile Kula arasında devam eden sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığında yolun ulaşım kolaylığı sağlayacağını ifade eden Başkan Tosun, “Kula ile Selendi’yi bağlayan önemli bir güzergahta sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. 42 kilometre uzunluğundaki yolun 20 kilometresi tamamlandı. İnşallah çalışmalar bittiğinde hem Kula ile Selendi arasında hem de bu hat üzerine bağlantısı bulunan mahallelerimiz için ulaşım artık daha kolay olacak. Kula ile Selendi’yi birbirine bağlayan eski yolu baştan aşağıya yenileyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.