Başkan Tosun’dan Saraçlar’a Cuma Ziyareti

Başkan Tosun’dan Saraçlar’a Cuma Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, geleneksel hale getirdiği Cuma ziyaretlerinde bu hafta Saraçlar Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Saraçlar’da vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Tosun, mahallelere hizmet atağının devam edeceğini söyledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma günü ziyaretlerinde Saraçlar Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını Saraçlar Mahalle Camii’nde eda eden Başkan Tosun’a, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Karaayak, Nafiz Aydın, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer ve Saraçlar Mahalle Muhtarı İsmail Erbay eşlik etti. Cuma namazı sonrası mahalle kahvesini de ziyaret eden Başkan Tosun, mahalleye yapılan projeleri değerlendirdi. Saraçlar ‘da yaşayanların sorularını cevaplandıran Başkan Tosun, ''Saraçlar, Kula’nın en büyük mahallelerinden birisidir. İnşallah, Saraçlar’ın alt yapısından ulaşıma kadar devam eden çalışmalar kısa sürede tamamalanacak'' diye konuştu.
 

Başkan Tosun, " Hepimiz, Doğduğumuz Topraklara Hizmet Etmeliyiz''

 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçe merkezinde yapılan hizmetlerin sırasıyla mahallelere de yapıldığını belirterek, “Saraçlar’da vatandaşlarımızın talepleri dinledik, daha fazla neler yapılabilir noktasında istişarede bulunduk. Biz hemşerilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz, vatandaşlarımız sağ olsunlar bizlerden desteklerini esirgemiyor. Her birimiz, doğduğumuz topraklara hizmet etme gayretinde olmalıyız. Eğer bunu toplum olarak başarırsak kısa süre içerisinde aşamayacağımız engel kalmaz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.