Başkan Tugay: Çocuklarımızı erken yaşlarda sporla tanıştırmalıyız

Başkan Tugay: Çocuklarımızı erken yaşlarda sporla tanıştırmalıyız

Karşıyaka Belediyesi Sportif Performans Ölçüm Merkezine ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Başarılı sporcular yetiştirmek için, çocuklarımızı erken yaşlarda sporla tanıştırmalıyız." dedi.

Medya Ege- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İmbatlı Mahallesi Cemile Suat Balcıoğlu Spor Salonu’nda kısa süre önce faaliyete geçirilen Karşıyaka Belediyesi Sportif Performans Ölçüm Merkezine ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sporun, çocukların fiziksel gelişimine katkı sağladığı gibi ruhsal ve sosyal gelişimini de desteklediğini söyleyen Başkan Tugay, "Başarılı sporcular yetiştirmek için, çocuklarımızı erken yaşlarda sporla tanıştırmalıyız." diyerek 8-9-10 yaş sportif yetenek ölçümlerinin ve 11-18 yaş sporcu performans testlerinin randevu alınarak gerçekleştirildiğini ifade etti.

cemil-tugay-sozlerimi-carpitmayin-039fd.jpg

Başkan Tugay, konuya ilişkin açıklamasında "Başarılı sporcular yetiştirmek için, çocuklarımızı erken yaşlarda sporla tanıştırmalıyız. Spor, çocukların fiziksel gelişimine katkı sağladığı gibi ruhsal ve sosyal gelişimini de destekler. Bu noktada çocukların ilgi ve yeteneklerinin olduğu sporu belirlemek ya da yaptıkları spor için doğru antrenman programı uygulamak da önemlidir. İmbatlı Mahallesi Cemile Suat Balcıoğlu Spor Salonu’nda bulunan Karşıyaka Belediyesi Sportif Performans Ölçüm Merkezimizde, 8-10 yaş arası tüm çocuklarımız ve 11-18 yaş arası Karşıyakalı lisanslı sporcular, ücretsiz performans ölçümü yaptırabilir. Randevu için http://karsiyaka.bel.tr web adresinden başvurabilir ya da 0(549) 260 02 23 numaralı telefonla bize ulaşabilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

fjxekj5wqamqse8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.