Başkan Tugay, Kardeş Şehir temasları için Saraybosna’da

Başkan Tugay, Kardeş Şehir temasları için Saraybosna’da

Kardeş şehir temaslarını sürdüren Başkan Tugay, Novi Grad Sarajevo Belediye Başkanı Semir Efendic ile kardeş şehir olma sürecine ilişkin görüştü.

Medya Ege- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, kardeş şehir temaslarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Saraybosna'ya giden Başkan Tugay, Novi Grad Sarajevo Belediye Başkanı Semir Efendic ve Dış Ticaret Odası Başkanı Ahmet Egrlic ile bir araya geldi.

fe9myqrwuaarjfj.jpg

Başkan Efendic ve Başkan Egrlic ile hayata geçirilen projeleri yerinde inceleyen Başkan Tugay, kentler arasında ticari iş birlikleri ve ortak yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

fe9my71wyagyzeh.jpg

Başkan Tugay, görüşmelere ilişkin paylaşımında "Saraybosna'da sıcak bir şekilde karşılandık. Novi Grad Sarajevo Belediyesi'ni ve Dış Ticaret Odası'nı ziyaret ettik. Novi Grad Sarajevo Belediye Bşk. Semir Efendic ile kardeş şehir olma süreci ile ilgili görüşmeler yaptık. Hayata yeni geçirdikleri projelerin bir kısmını yerinde inceledik. Dış Ticaret Odası Başkanı Ahmet Egrlic ile kentlerimiz arasında ticari iş birlikleri ve ortak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk." ifadelerine yer verdi.

fe9myqvx0aetelv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.