Başkan Tugay, "Örnek bir kent olma kararlılığıyla çalışıyoruz"

Başkan Tugay, "Örnek bir kent olma kararlılığıyla çalışıyoruz"

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, sokak hayvanlarını sahiplenen Karşıyakalı vatandaşları sosyal medya hesabında paylaştı.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, sokakta yaşayan can dostları sahiplenen 10 örnek Karşıyakalıyı tanıttı. Başkan Tugay, "Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka halkı olarak hayvanlara ve doğaya saygımızla örnek bir kent olma kararlılığıyla çalışıyoruz" dedi.

fawrjvpxmaaoreg.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Tugay, "Bu hafta sonu sizlere 10 örnek Karşıyakalıyı ve onların sokaktan sahiplendikleri can dostlarını tanıtmak istiyoruz. Sokak köpeği sahiplenen pek çok Karşıyakalı var, paylaştıklarımız bu vatandaşlarımızdan bazıları. Sadece kedi ve köpek gibi evcil hayvanlarımız değil, bu gezegeni paylaştığımız tüm hayvanlara saygılı yaşamalı ve onların koruyucuları olmalıyız. Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka halkı olarak hayvanlara ve doğaya saygımızla örnek bir kent olma kararlılığıyla çalışıyoruz. Mücadelemiz her anlamda sürecek ve çok daha iyilerini inanıyoruz ki hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

fawriqxxmaiyvs.jpgfawrikxweaa8n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.