Başkan Tugay'dan flaş karar! Piriştina'nın vefat ettiği lojman iade edildi!

Başkan Tugay'dan flaş karar! Piriştina'nın vefat ettiği lojman iade edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Piriştina’nın vefat ettiği büyükşehir lojmanının Karşıyaka Belediye Başkanlık Konutu olarak tahsis edilmişti.

Efsane Başkan Ahmet Piriştina’nın vefat ettiği lojmanın Karşıyaka Belediyesi Başkanlık Konutu olarak tahsis edilmesi, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı son toplantısında oy çokluğuyla kabul edilmişti. 

piristina-nin-vefat-ettigi-konut-icin-karar-cikti--201905171605m.jpg

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, konuyla ilgili flaş bir hamle geldi. Tugay, “Yazılı talebimiz üzerine 17 Mayıs 2019 tarihli İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile, Karşıyaka Belediyesi’ne tahsis edilmiş olan 2038/2 No:2 Şemikler Atakent Mahallesi adresindeki konut, her ne kadar 15 yıldan uzun süredir atıl ve bakımsız durumda iken, işlevsel bir duruma getirilmesi ve hizmete sunulması düşünülmüş olsa da, eski başkanlarımızdan merhum Ahmet Priştina’nın ölümü ile ilişkilendirilerek kamuoyunda yaratılan hassasiyet nedeniyle, herhangi bir amaçla kullanımından vazgeçilmiş ve tahsisin iptal edilerek Büyükşehir Belediyemize iadesine karar verilmiştir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.