Başkan Uğurlu'dan o iddialara suç duyurusu

Başkan Uğurlu'dan o iddialara suç duyurusu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Bağyurdu Mahallesinde yapılan SKM açılışından sonra bazı sosyal medya hesaplarında çıkan asılsız ve mesnetsiz iddialarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Arif Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, yapılan paylaşımla ilgili Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Uğurlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

basina-ve-kamuoyuna-(1).jpg

"02 Mart Pazar günü kıymetli hemşehrilerimizle birlikte Bağyurdu Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında yapmış olduğumuz konuşmada asla ve kata söylemediğimiz sözleri söylenmiş gibi paylaşarak, bir algı operasyonu gerçekleştiren geçmişte de bu ve buna benzer  olumsuz algı politikası yapan sosyal medya gurubuna karşı Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Bununla birlikte her türlü yasal zeminde hakkımızı arayacağımızı belirtmek isterim.

Bilinmesini isterim ki; Kemalpaşa Kızılüzüm'den Halilbeyli'ye, Bayramlı'dan Beşpınar'a kadar bizim için çok kıymetli hemşehrilerimizin yaşadığı ve yürekten sevdalı olduğumuz bir şehirdir. Şahsıma 5 yıldır Kemalpaşa'ya ve Kemalpaşalı hemşehrilerimize yaptığımız hizmetler üzerinden eleştiri getiremeyenlerin, çaresizlik içerisinde iftira ve yalana sarıldıklarını görmek şahsımı derinden yaralamış olmakla birlikte,  seçim süreci boyunca bu türlü iftira ve yalanlar ile algı operasyonu yapacak olan kurum, kuruluş ve kişilere karşı hukuki mücadelemize ve haklarımızı sonuna kadar arayacağımızı da bu vesile ile belirtmek isterim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.