Başkan Ulupınar'dan flaş ittifak açıklaması

Başkan Ulupınar'dan flaş ittifak açıklaması

İYİ Parti Birinci Olağan Üstü Kongresi’ni Ankara’da gerçekleştirdi. Kongre sonrası açıklamalar yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, “Günü geldiğinde bu ülke için ne gerekirse onu yapacağız” dedi.

İYİ Parti'nin Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen 1'inci Olağan Kurultayı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Kurultay'da genel başkanlık için tek aday olan Meral Akşener, 1112 delegeden 1060'ının oyu ile yeniden genel başkan seçildi. İzmir’den ise Aytun Çıray, Müsavat Derivişoğlu ile Şenol Bal, yeni Genel İdare Kurulu'nda yer aldı.
 

“KALABALIKTAN ÇOK HEYECAN ÇOK GÜZELDİ”
 

Ulupınar,  heyecanlı bir kongre olduğunu vurgulayarak, “Daha önce olduğu gibi Genel İdare Kurulu’nda 3 isim İzmir’i temsil ediyor.  Başkan yardımcılığında da aynı sayıda temsil edileceğimizi inanıyorum. Tüm Türkiye kongremize gerekli katılımı sağladı. Çok güzel bir kongre geçirdik. Kalabalıktan çok heyecan çok güzeldi” şeklinde konuştu. 
 

“İZMİR İÇİN AYRI BİR İTTİFAKTA ŞU ANDA GÜNDEMİMİZDE YOK”
 

İttifak konusuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Ulupınar, “Yüzde 22, yüzde 23 oyları varsa neden ittifak arıyor diyen arkadaşlar, önce şunu düşünsünler; Bu ittifakı biz çıkarmadık. İttifakı icat edenler kendileri. Yüzde 40 gibi daha önce oy almış bir siyasi parti, ittifak düşünürse, başka diğer partilerin ittifak düşünmesini kim anormal sayabilir ki? Öyle ki bizim şu anda ittifak gibi bir problemimiz yok. Hem yerelde hem de genelde iktidara tek başına oynayan bir siyasi partiyiz.  İttifak yapacağımız partileri de saydık; Saadet Partisi ve Demokrat Partisi.  İzmir için ayrı bir ittifakta şu anda gündemimizde yok” diye konuştu. 
 

“KARŞI TAKTİKLER UYGULAYACAĞIZ”

Son olarak Ulupınar şunları kaydetti: 

“Biz Türkiye’nin önünü tıkayan siyasi bir düşünce olmayız.  Biz aklımızı kiraya vermedik. Herkes kendisi için nasıl siyasi taktikler uyguluyorsa bizde karşı taktikler uygulayacağız. Bizim üzerimizden belediye başkanlığı kazanılacak, yok öyle bir şey.  Günü geldiğinde bu ülke için ne gerekirse onu yapacağız” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.