Başkan Ünsal: Engelleri sevgiyle aşacağız

Başkan Ünsal: Engelleri sevgiyle aşacağız

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, dezavantajlı gruplara kesintisiz eğitim ve öğretim imkanı sunan Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin sene sonu etkinliklerine katıldı. Ünsal, "Engelleri sevgiyle aşacağız" dedi.

Karşıyaka Belediyesi Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi, engelliler haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Mustafa Kaya Spor Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin de katılımıyla akıl ve zekâ oyunları, spor, ebru ve el sanatları atölyeleri yapıldı. Özel gereksinimli 30 birey ve 20 spor lisesi öğrencisi, aileler ve öğretmenler keyifle vakit geçirdi. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal da etkinliklere katılarak çocuklarla akıl ve zekâ oyunları oynadı. Çocukların yoğun sevgiyle karşıladığı Ünsal, yıl boyunca sanat atölyelerinde hazırlanan ürünleri ilgiyle inceledi. Çocuklar el emeği eserlerini Başkan Ünsal’a hediye etti.

1.jpeg

KAPASİTEYİ ARTIRACAĞIZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Dezavantajlı bireyler için daha ulaşılabilir, daha aktif ve sosyal yaşama daha çok katılmalarına olanak tanıyacak bir sistem hayal ediyoruz. Bu kapsamda tesisimizin kapasitesini artırmayı planlıyoruz. Burada eğitim alan öğrencilerimizin sosyal yaşama daha çok katılmaları, sportif ve kültürel aktivitelere ilgi göstermeleri hem bizim hem de aileler için mutluluk verici. Temel amacımız tüm yurttaşların eşit şekilde toplum hayatına dahil olabildikleri bir yaşam kurmak. Bugün yapılan etkinliklerimize spor lisesinden öğrenciler de katıldılar. Erken yaşlarda farkındalık oluşturmak için atılmış güzel bir adım. Ben de yanlarında olmak istedim. Çocuklarımızın içindeki karşılıksız saf sevgiyi yüreğimizde hissettik” dedi.

6.jpeg

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.