Başkan Uyar'dan Urla'ya veda mesajı

Başkan Uyar'dan Urla'ya veda mesajı

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'dan Urla'ya veda mesajı...

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar sosyal medya üzerinden yazılı açıklama yaptı. Başkan Uyar, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

Bundan 5 yıl önce başladı bizim hikayemiz, 153 yıllık bir belediyenin ilk kadın başkanı olarak… 

Urla’mın her bir karış toprağına ve her kesimden insanına iyilikle dokunabilmek adına aşkla, heyecanla ve tüm içtenliğimle elimden geldiğinden daha fazlasını yapmaya çalıştım. Her şeyden önce Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partimiz’in Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında yürüdüm bu yolda. Vatan borcu olarak gördüğüm belediye başkanlığı görevimde emanetim olan Urla’ma iyi bakmaya ve kentimi bir adım öne çıkarmaya çalıştım.

Hayat Urla’da hep güzeldi zaten. Biz daha fazla keyif katmaya çalıştık. Daha refah bir yaşam sağlamaya, daha sağlıklı bir ömür yaşatmaya,  çocuklarımızın geleceği için kentimizi korumaya kollamaya çalıştık. Çalışmalarımızın görünürlüğü ülkemizin sınırlarını aştı ve yurt dışından sürdürülebilir ideal kent olarak nitelendirildi. Mutlu olduk, onur duyduk. 

Bir kadın hareketi başlattık ki her geçen gün daha da güçlendi, büyüdü ve eylemi sınırları aştı. Yaşamın her alnında ben de varım diyen kadınların sesiyle güzelleşti Urla. Kırsal kalkınmanın önemini vurguladık, bunun için sürdürülebilir tarım kaynaklarımızı güçlendirmeye çalıştık, çiftçimizi üretime teşvik ettik. Tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıktık, üzerindeki tozu üfledik. Ve bu sayede ödüllerle taçlandı değerlerimiz… 

Anlatacak daha nice hikaye var, yazacak daha çok cümle…

Sözün özü; Sizlerden aldığım güçle çıktığım bu yolda bana her zaman desteğinizi hissettirdiğiniz için tüm Urla halkına çok teşekkür ederim.

Görev sürecimde bana destek veren Parti Yöneticilerimize, Kent Konseyimizin Bileşenlerine, Meslek Odalarına, Belediye Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, STK Temsilcilerine, Tarım kesimindeki kooperatif örgütlenmelerine, üniversitelerimize, kamu temsilcilerimize, çalışma arkadaşlarıma, şahsım ve Urla adına emeği geçen herkese ama en önemlisi BENİM’KİSİLERE teşekkürü borç bilirim.
 
Yüzyıllar önce köklerini Urla’ya salmış bir ailenin ferdi olarak Urla’da yaşamaya ve kentime iyilikle dokunmaya, halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğim.

Yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Urla adayı olan Sayın Burak Oğuz’a başarılar dileyerek desteklerimi esirgemeyeceğimi belirtmek isterim. Partimizin iktidar olması en önemli hedefimiz ve halkımızla birlikte bu hedefimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğim.

Hayat Urla’da güzel

Bu güzelliği sürdürülebilir kılmak tek amacımız…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.