Başkan Yetişkin, Seferihisar'a müjdeyle döndü!

Başkan Yetişkin, Seferihisar'a müjdeyle döndü!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin; “Seferihisar’ın değerli büyüğü Necat Hepkon’dan ilk müjdemizi aldık. Çok yakında bir spor kompleksini birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Tarihi Kentler Birliği toplantısı için İstanbul'a giden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve meclis üyeleri Rahmi Tezel Çınar ve Hüseyin Kocaer ile birlikte katılım sağladı. İstanbul’da Pendik’te gerçekleşen Tarihi Kentler Birliği 2. Olağan Meclis Toplantısında tarihi yerleri koruma alanında projeler konuşulduğunu bildiren İsmail Yetişkin, “Bizler de ilçemizde tarihi mirasımız olan güzellere sahip çıkarak onları korumaya alacağız.” Dedi.

Ardından Pazartesi günü İstanbul Beyoğlu’nda şirketi bulunan Seferihisarlı hayırsever Necat Hepkon ziyaret eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, meclis üyeleri Rahmi Tezel Çınar ve Hüseyin Kocaer’de katıldı. ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun olduğunu belirten Hayırsever Necat Hepkon, 1961 yılından beri İstanbul’dayım. Ancak kaldığım 18 yıl Seferihisar’daki anılarım tüm hatıraları ile dolu alan memleketimin bende yeri çok ayrı diyen Hepkon, yapılacak her türlü destek de Seferihisar için varım.” Dedi. Seferihisar’da okullara verdiği önem ile bilinen Hepkon’dan yine bir eğitim müjdesi vererek yaklaşık 10 milyonu ulaşacak bir spor kompleksi müjdesini verdi. Seferihisar’da Beden Eğitim Yüksek okulunun olduğu 5 bölüm dalı oluşturulması halinde tam kapasite vatandaşların da yararlanabileceği olimpik yüzme havuzu, voleybol, tenis, basketbol gibi alanların olacağı bir tesis kuracağının altını çizdi. Projesi çizildi imzaları hazır diyen Hepkon, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Prof. Nükhet Hotar’ın sadece imzası kaldığını belirtti. Ardından birkaç ay içerisinde temelinin atacağının müjdesini verdi.

6deaff39-51b0-4653-b2ea-f486bb7b3270.jpg

Ardından Seferihisar’da cami yaptıracağının da müjdesini verdi. Konuyla ilgili yer baktığını belirten Hepkon Seferihisar’a mal olmuş okul, hastane, üniversite, cemevi gibi eserler ile tanınan bir işadamıdır. 

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Başkan Yetişkin ”Seferihisar’ın değerli büyüğü Necat Hepkon’dan ilk müjdemizi aldık. Biz de Seferihisar Belediyesi olarak mevcut koşulların sağlanması için, gereken araziyi  kısa sürede bulup spor tesisinin yapımının hızlıca başlamasını sağlayacağız. Saygıdeğer büyüğümüze ne kadar teşekkür etsek az. Onun Seferihisar’a yaptıkları ve yapacakları için minnettarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum