Başkan Yetişkin, "Seferihisar'da üretici ve tüketiciyi buluşturduk"

Başkan Yetişkin, "Seferihisar'da üretici ve tüketiciyi buluşturduk"

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar'da yapılan projelere dair açıklama yaparak, "Seferihisar'da üretici ve tüketiciyi buluşturduk" dedi.

Medya Ege- Türkiye genelinde yaşanan ekonomik bunalımda bir belediye başkanı olarak her zaman vatandaşların yanında olan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, KRT TV Deniz Gez ile Gün İzi Programına konuk olarak açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de yaşanan yoksullukla mücadelede Seferihisar için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Yetişkin, "Seferihisar'da yoksullukla mücadelemizi sürdürülebilir bir şekile getirmek için uğraşıyoruz. Bunun için bir mücadelemiz var. Bunu da bir çok şekilde gerçekleştiriyoruz. Yoksullukla mücadele için Seferihisar'da yaptığımız projelerimiz var. Bunların en başında Halk Kart var. Yoksul ailelere verdiğimiz bu kartla insanlara dokunmaya çalışıyoruz. Ama bunlar sürdürülebilir değil. Her yerdeki gibi ekonomik krizden Seferihisar'da etkilendi. Hem doğal afeti yaşadık, aynı zamanda pandemi atlattık. Bu zor zamanlarda halk için neler yapabiliriz diye düşündük ve üretici pazarlarını kurmaya karar verdik. Üretici ile tüketiciyi buluşturduk. Üretici pazarları kurarak, Seferihisar'da üretilen ürünleri doğrudan tüketici ile buluşturmaya çalıştık. Üretici pazarlarımız Seferihisar Merkezde, Sığacık'ta, Orhanlı ve Ulamış köylerinde şuanda var. Bu sayede vatandaşlar üretilen malları direkman üreticiden alabiliyor. Böylece vatandaşlar yaşanan ekonomik krizi temel gıda maddelerinde daha hafif olarak geçiriyor" açıklamasını yaptı.
9b1fe00b-e01d-4039-83cb-fd45710ae7cb-690x345.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.