Başkan Yetişkin'den borç iddialarına sert cevap!

Başkan Yetişkin'den borç iddialarına sert cevap!

AK Parti'nin Seferihisar Belediyesi’nin batık olduğu iddialarına sert çıkan Başkan Yetişkin, "Ne belediyesi batık ne Seferihisar halkı batık. Hiç merak etmesinler, dimdik ayaktayız. Seferihisar ile uğraşmayı bırakıp ülkenin haline baksınlar." dedi.

Medya Ege- Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, AK Partili Meclis Üyelerinin İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Başkan Soyer’in 10 yıl belediye başkanlığı yaptığı Seferihisar Belediyesi’ne yönelik öne sürdüğü “Tunç Soyer, Seferihisar Belediyesi’ni batırdı” yönündeki iddialara sert çıktı.

Başkan Yetişkin, iddialara ilişkin "Seferihisar Belediyesi dimdik ayakta! İşçiye 1 lira borcumuz yok, ikramiyeleri de veriyoruz. Allah’a çok şükür asla batma gibi bir durumumuz yok. Yatırım deseniz, yeni bir sürü ihaleye çıktık, onları takip etsinler. Yaptığımız işleri takip etsinler.

unnamed-001.jpg

Tunç Başkan ne yapmış da Seferihisar Belediyesi’ni batırmış! Batırdıysa Seferihisar’daki emlak değeri nasıl bugünkü değerine ulaştı? Tunç Başkan elinden geleni yaptı, çalıştı çabaladı, Seferihisar’ı bir marka değer haline getirdi. Bunun üzerine emlak değerleri arttı.

Bugün burada müteahhitlik yapıp da ya da herhangi bir ev sahibi olup da halinden memnun olmadığını söyleyen bir kişi görmedim. Ne belediyesi batık ne Seferihisar halkı batık. Hiç merak etmesinler, dimdik ayaktayız. Seferihisar ile uğraşmayı bırakıp ülkenin haline baksınlar." açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.