Başkan Yıldız: Birlikte kazandık birlikte başlayalım!

Başkan Yıldız: Birlikte kazandık birlikte başlayalım!

CHP Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, sosyal medya hesabından Çiğli'lere çağrıda bulunarak yarın gerçekleştirilecek Devir Teslim Töreni’ne davet etti. Yıldız, çağrısında, “Birlikte kazandık birlikte başlayalım!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 48 oranında oy alarak Çiğli Belediye Başkanı seçildi. Yıldız, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 5 Nisan Cuma günü saat 17.00’da gerçekleştirilecek Devir Teslim Töreni’ne tüm vatandaşları davet ederken, “Canım Çiğli, Değerli Hemşehrilerim; Yola; varlığınız ve heyecanınızla çok daha güçlü çıkacağımıza inanıyorum. Birlikte kazandık, birlikte başlayalım” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Başkan Yıldız, ayrıca Çiğli’nin gelişimi için aralıksız çalışacağını belirtti. Çiğlilere teşekkür eden Başkan Yıldız, paylaşımın devamında şu ifadeleri kullandı:

“Ortaya koyduğunuz iradeyle; doğup büyüdüğüm ilçeme, sizlere hizmet etme onurunu verdiniz. Çiğli’de kazanan ‘Halk’tır; sizlersiniz. Çiğli’de kaybeden yoktur; bunu böyle bilesiniz. Bana duyduğunuz bu güveni asla boşa çıkarmayacak; her birinizi aynı heyecanla kucaklayacağım. Verdiğim sözleri asla unutmayacağım. Çiğli’nin her zerresini her derdini aynı kararlılıkla sırtlanacağım.

Şimdi; ‘Yeni Bir Çiğli’ye uyanacağız. ‘Sabahın bir sahibi var; sorarlar bir gün sorarlar’ dedik; Sordunuz... ‘Sabahın ve aydınlık yarınların sahibiyiz’ dediniz. Söz veriyorum her sabah, başka bir Çiğli’ye, emekle yoğrulan bir Çiğli’ye uyanacaksınız.

İşimiz yeni başlıyor. İnancınıza, desteğinize her zamankinden çok ihtiyacım olacak. İyi ki; Çiğlili’yim, iyi ki benim yoldaşlarımsınız. Hepinize yürekten teşekkürlerimi, sevgilerimi gönderiyorum. Eyvallah.”

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.