Başkentten İzmir'e 'Büyük Taarruz' turu

Başkentten İzmir'e 'Büyük Taarruz' turu

İzmir Çeşme Metropolis Lions Kulubü tarafından organize edilen "Büyük Taaruz Bisiklet Turu" kapsamında bisikletçiler, Anıtkabir'den aldığı Türk Bayrağı'nı 1150 kilometre taşıyarak İzmir'e getiriyor.

İzmir Çeşme Metropolis Lions Kulubü'nün her yıl organize ettiği "Büyük Taaruz Bisiklet Turu" kapsamında, Anıtkabir'den aldığı şanlı Türk Bayrağı'nı bisikletçiler, Osman Kutlu liderliğinde, 1150 kilometre taşıyarak İzmir'e getiriyor.

9be20fb3-98b8-430f-a511-3bc7f35ba76b.jpg

İzmir Çeşme Metropolis Lions Kulübü Başkanı Dilek Köktaş Gündoğdu, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "Osman Kutlu tarafından 10 yıldır organize edilen ’'Büyük Taaruz Bisiklet Turu' 22 Ağustos'ta Anıtkabir'den başladı, 9 Eylül de İzmir'de sona erecek. Bisikletçilerimizin yaptığı yorucu ama keyifli geçen yolculukta 19 gün boyunca 1150 kilometre pedal çevirerek İzmire kavuşmanın büyük heyecanını yaşatacaklar. Bisikletçilerimiz, Ankara, Konya, Afyon, Kütahya, Uşak, Manisa ve İzmir yolu güzergahı üzerindeki tüm şehitliklerimizi ziyaret edip, şehitliklerden topladığı şehit toprakları ile 9 Eylül günü İzmir'e gelecektir. Büyük Taarruz Bisiklet Turunun güzergahı; 22 Ağustos Ankara'dan yola çıkış, 24 Ağustos Akşehir, 25 Ağustos Şuhut, 26 Ağustos Kocatepe, 27 Ağustos Çiğiltepe, 28 Ağustos Yıldırım Kemal, 30 Ağustos Zafertepe, 31 Ağustos Kaplangı,1 Eylül Uşak, 2 Eylül Omurca, 3 Eylül Takmak, 4 Eylül Kula, 5 Eylül Alaşehir, 6 Eylül Salihli, 7 Eylül Turgutlu, 8 Eylül Kemalpaşa, ve Belkahve, 9 Eylül İzmir’e giriş şeklinde olacaktır. Bisikletlilerimiz, 8 Eylül'de saat 18.00 de Belkahve Ata Anı Evi'ne giriş yapacaktır. 'Büyük Taarruz Bisiklet Turu' bisikletlilerimizi Belkahve Ata Anı Evi'nde büyük bir coşku ve onur ile karşılayacağız ve kendilerine Cumhuriyetimizin 100. yılına, Büyük Taarruz'un 101. Yılına yakışır bir törenle teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarken, Ata'mızın Evi'nde hep birlikte kahvelerimizi içeceğiz. Bornova Belediye Başkanımız Sn. Dr.Mustafa İduğ'un katılımı ile halkımıza açık gerçekleşecek bu özel törende siz değerli halkımızı da aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.

ce7141b3-0a1c-4f46-afb0-e6d2ddc87b5b.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.