" Batur, ağaçlandırma yapmak yerine sihirbazlık yapıyor"

" Batur, ağaçlandırma yapmak yerine sihirbazlık yapıyor"

Narlıdere'deki toprağı yeşile boyama skandalına MHP'den de tepki geldi.

İzmir Büyükşehir ve Narlıdere Belediyeleri tarafından ortak yapılan ‘Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Merkezi’ projesindeki bazı alanların yeşile boyanması ile ilgili basın açıklaması yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İzmir Büyükşehir ile Narlıdere Belediyesi tarafından ortaklaşa hazırlanan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" ismiyle yapılan ortak projede; vadinin bir çok yerinin belediye tarafından yeşile boyanmasını ve Narlıderelilerin bir şekilde kandırılmaya çalışılmasını esefle kınıyoruz.

Belediye Başkanın ağaçlandırma işlemi yapmak yerine sihirbazlık beceresi ile ilizyon gösterisinde bulunmasını asla kabul etmiyoruz.

Bu tablo fıkralara konu olacak bir durumdur. En kısa sürede var olan yeşile boyanmış alanların düzgün bir şekilde peyzaj çalışmaları yapılarak ağaçlandırılmasını talep ediyoruz.

Ayrıca yapılan çalışmalarda istinatın olmaması heyelan riskini de beraberinde getirmektedir.

Büyükşehir ya da Narlıdere Belediyeleri bu çalışmaları yapacak maddi olanaktan yoksun iseler; biz MHP Narlıdere İlçe Teşkilatı olarak yeşile boyanmış alanları ağaçlandırmaya talibiz.

Görevlilerin, yeşillendirme yapmak yerine akıllara durgunluk veren bir yöntem uygulayarak vadinin birçok yerinin kimyasal boyalarla yeşile boyaması ayrıca doğaya hakaret ve doğamıza büyük zarar vereceği tahmin edilmektedir.

Belediye çalışanlarının yeşillendirme konusundaki bu anlayışlarının umarız bundan sonraki çalışmalarına örnek teşkil etmemesi, göz boyamak için değil de; gerçek çalışmaların yapılması tek dileğimizdir.

Kamuoyunun bilgilendirilmesi için ilgilerinize saygıyla duyurulur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.