BATUR'DAN COŞKULU SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

BATUR'DAN COŞKULU SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Çankaya’da bulunan merkez seçim ofisini çoşkulu bir kalabalık eşliğinde ve miting havasında gerçekleştirdi.

Açılışta birlik ve beraberlik mesajları veren Batur, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ilke ve inkilapları, her zaman yolumuzu aydınlatacak. Omuz omuza gerçekleştireceğimiz mücadelemiz ile örnek olacağız. İzmir’e en güzel hizmeti sunmak için sonuna kadar mücadele vereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 

BATUR: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR

Yaklaşık Bin beşyüz kişinin katılımı ile gerçekleşen CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur’un, Çankaya merkez seçim ofisinin açılışına ayrıca CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Bedri Serter, Mehmet Ali Çelebi, Özcan Purçu, CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP kadın kolları, gençlik kolları, İYİ Parti bayrakları açılışa desteğe gelen iyi partililer ile vatandaşlar katıldı. Seçim ofisi açılışında konuşan CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, “Bu Konak ne kadar güzelmiş, ne kadar iyiymiş. Hepiniz hoşgeldiniz. Doğduğum büyüdüğün suyunu içtiğim Narlıdere’de 20 yıldır belediye başkanlığı yaptım. Hiçkimsenin hasmı olmadım. 20 yıl. İyi günde kötü günde hep kardeşlerimle beraber oldum. Narlıdere’de bu noktaya gelmemde emeği geçen bütün kardeşlerime, vatandaşlarıma saygılarımı selamlarımı sunuyorum” dedi.

 BATUR: GÜNDE EN AZ 10 BİN ADIM

Millet İttifakı’nın Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Konak’ta dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal projeler ve kentsel dönüşüm öncelikli bir belediyecilik hizmeti vereceklerini kaydederek,“Bu yerel seçim çok önemli. Adaylığımız açıklandığı günün ertesi günü bu parti bize Konak İlçe Başkanı sayın Çağrı Gruşçu demeç verdi. Bizim içimize sinen, bizle beraber mücadele edecek en iyi markayı Konak’a göndermişler dedi. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Yola çıktığımız günden bu güne parti örgütümüzle 20 gündür sahadayız. Her gün on bin adım atmadan evlere dağılmak yok. İddialıyız. Tunç Başkanımla el ele vererek çok güzel işler yapacağız. Her zaman iddialı olmuşumdur. Narlıdere’de rekorlar kırdık. Yüzde 70’lere kadar çıkardık oy oranımızı. Konak kentsel dönüşümüyle, tarihi değerlerin ortaya çıkarılmasıyla, Roman vatandaşlarımızla el ele, dar gelirli vatandaşlarımızın beklentilerinin aşılmasıyla, yerinde dönüşümüyle bunu sağlayacağız. Kentsel dönüşümde Narlıdere’de marka olduk. Seçim çalışmalarına bu kentin efsane belediye başkanı, abimiz Gültepe’de Aydın Erten’in mezarını ziyaret ederek başladık. Hep beraber yeni bir devrim yaratacağız o mahallelerde. Birlikte yaratacağız. 20 gündür en fazla o dönemde çalıştık. Bizden önce emek vermiş, taş taş üstüne koymuş arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz. Muzaffer Başkana, Sema Başkana, Aziz Başkana. Belediye başkanı kentliyle yaşar. Ulaşılabilen bir belediye başkanı oldum, olacağım. Birlikte başaracağız. Belediyecilik anlayışımızla, bize emanet edilen Cumhuriyet’in ilkelerinden sapmadan aynen devam edeceğiz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

 BATUR: İZMİR’DE ÇİÇEKLER BAMBAŞKA AÇACAK

Biz Narlıdere’den rekolara alışığız. Narlıdere’de ilk olarak hedef belirleyip daha sonra bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalıştık ve hepinizinde bildiği türkiyeye örnek olacak oy oranlarını yakaladık. Aynı anlayışı Konakta da gerçekleştireceğiz. Biliyorsunuz, Konak için bir hedef koyduk. Konak’ta en az yüzde 65 söz alacağız. Bunun için eve ev, kapı kapı dolaşıp bu hedefe ulaşacağız. Bu hedefe ulaşmada bize destek olacakmısınız. Sözmü?. Mart’ın sonu bahar. Mart’ın sonunda İzmir’de çiçekler bambaşka açacak” diye seslenerek konuşmasını noktaladı.

 TUNÇ SOYER: İZMİR DEMOKRASİNİN KALESİDİR

Millet İttifakı adayı Batur’un ardından konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, konuşmasına demokrasi vurgusu yaparak başladı.Soyer, “Abdül Başkan, Karşıyaka, Bayraklı hep beraberiz. Türkiye’de rejim değişti. Kardeşlik ve barış olmadan adalet ve kalkınma olmaz. Kardeşlik ve barış demokrasiyle mümkündür. Çünkü demokrasi birarada yaşamak demektir. Demokrasi birarada yaşamanın hukuku demektir. Biz bunu başaran insanlara bunu yapamazlar. Bizim elimizden demokrasiyi alamazlar. Onun için sımsıkı sahip çıkacağız. Demokrasi aştır, iştir, refahtır. Sonuna kadar demokrasimize sahip çıkacağız. Demokrasi en çok İzmir’de yaşıyor. İzmir birşeyin kalesi ise demokrasinin kalesidir. Hep beraber o kalenin sarsılmaz kalesiyiz. Birbirimize ihtiyacımız var. Kol kola yürümeye, omuz omuz olmaya mecburuz” dedi.

 TUNÇ SOYER VE ABDÜL BATUR BU KENT İÇİN FIRSATTIR

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP Konak ilçe Başkanı Çağrı Gruşcu, seçim bürosu açılışında yaptıkları konuşmalarda “20 yıl Narlıdere’ye şerefiyle, namusuyla, başarılı bir şekilde hizmet eden Sayın Abdül Batur şu anda Konak adayımız. Tunç Soyer ve Abdül Batur’un İzmir ve Konak için bir şans. Tunç Soyer bu kent için bir fırsattır. Konak da İzmir’in kalbi. O kalbin iyi çalışması için çalışacağız. Abdül Batur yeni bir soluk getirecek kentimize. Kentsel dönüşümü yapacak. Tunç Soyer nasıl bir fırsat ise bu kent için, Konak’ta da Abdül Batur başkanımızı sonuna kadar kucaklayacağız” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.