Bayındır Belediyesi, 8 Mart'ı Kutladı

Bayındır Belediyesi, 8 Mart'ı Kutladı

Bayındır Belediyesi,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilçenin Kamu kurumlarını ziyaret ederek hem buralarda çalışan kadınlara hem de Bayındır’ın ekonomisine büyük katkısı olan, tarlada ve serada çalışan kadınlara giderek çiçek hediye etti.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak şunları söyledi: “Kadın, toplum hayatının vazgeçilmez ve en kıymetli parçası, sağlıklı ve kaliteli nesillerin yetişmesinde anahtar rol oynayan ailenin temel unsurudur. Yaşamın hemen her alanında türlü fedakârlıklarına tanık olduğumuz kadınlarımız, köklü geçmişimizde örneklerini gördüğümüz üzere, vatan ve millet uğruna yeri geldiğinde canını feda etmekten kaçınmamış, ülkemizi; aynı bilinç ve duyarlılıkla yetiştirdikleri evlatlara emanet etmiştir.

img_0861.jpg

İnancımızda ve kültürümüzde kadınlarımızın yeri her daim başımızın üzerinde konumlanmışken, toplumumuzda kadına yönelik hiçbir şiddet eylemi, ayrımcılık ve istismar kabul edilemez. Her hangi bir canlıya olamayacağı gibi kadına yönelik şiddetin de gerekçesi, ‘ama’sı, ‘fakat’ı olamaz. Toplumumuz, konuya bu bilinç ve hassasiyetle yaklaştığında inanıyorum ki; yarınlarımız daha mutlu, huzurlu ve müreffeh hale gelecektir.

img_0887.jpg

Kadına yönelik şiddetin son bulmasını temenni ederek, Şehit ve Gazi anneleri ile eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

img_0809.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.