BAYINDIR BELEDİYESİ’NDEN MORAL GEZİSİ

BAYINDIR BELEDİYESİ’NDEN MORAL GEZİSİ

Bayındır Belediyesi, geçen ay yaşanan yangın felaketi sonrası Lütuflar ve Kızılkeçili Mahallelerinde yaşayan kadınların moral kazanmalarına destek olmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Yassıcaada gezisi düzenledi.

Bayındır Belediyesi, geçen ay yaşanan yangın felaketi sonrası Lütuflar ve Kızılkeçili Mahallelerinde yaşayan kadınların moral kazanmalarına destek olmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Yassıcaada gezisi düzenledi. 90 kadının katıldığı gezi öncesi kafile ile buluşan ve iyi yolculuklar dileyen Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli yaptığı konuşmada “Geçen ay bir felaket yaşadık ve hepimiz olumsuz etkilendik. Yaralarımızı saracağız. İlk etapta bu mahallelerde yaşayan hemşehrilerimizin morallerini yükseltmemiz çok önemli. Bu noktada kadınlarımıza her zaman olduğu gibi büyük önem düşüyor. Onların moralini yükseltmeyi başarırsak yaralarımızı sarmada büyük bir adım atarız diye düşündük ve böyle bir gezi düzenledik. Umarım bir nebze de olsa yaşananları unutturabiliriz. Hepinize iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler diliyorum. Sağ salim gidip dönmenizi temenni ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’nin konuşmasının ardından yola çıkan Lütuflar ve Kızılkeçili Mahalleleri’nden kadınlar Yassıcaada’da çok keyifli bir gün geçirdiler. Gezi sonrası görüşlerini aldığımız Bayındırlı kadınlar, böyle bir gezi düzenlediği için Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’ye teşekkür ederek, çok güzel bir gün geçirdiklerinizi ve bu tip gezilerin artmasını istediklerini dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.