Bayındır Çiçekçilik Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi için ilk adım 

Bayındır Çiçekçilik Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi için ilk adım 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Kasım 2019’da Bayındır’ı ziyareti sırasında müjdeliği Bayındır Çiçekçilik Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi için önemli bir adım atıldı. 

Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri oluşturuldu. Bayındır Çiçekçilik Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi’nin üst yapı çalışmaları da bu yıl sonuna kadar başlayacak.

İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Bayındır Belediyesi, İzmir Valiliği, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası’nın desteklediği Bayındır Çiçekçilik Tarımsal Organize Sanayinin Müteşebbis Heyetinde Fetullah Yetik, Sıdık Demircan, Uğur Demirezen, Mehmet Ali Öztürk, Selahattin Altun, Emre Pınar Kılıç, Hakan Ürün, Aydın Elçiboğa, Mehmet Çiçek, Ümit Akkuş, Sonnur Kırmızıoğlu, Özhan Şen, Martin Sanford, Adnan İnanır, Hüseyin Yekta Yamaner yer aldı. Yönetim Kurulunda ise; Haran Ürün, Ümit Akkuş, Uğur Demirezen, Mehmet Ali Öztürk ve Hüseyin Yekta Yamaner görev aldı.

2-738.jpg

Gelişmeler ile ilgili bir açıklama yapan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bayındır’da çiçekçiliğin hikayesi Zeynep Teyze ile başladı. Belki bir kasa fesleğen, belki bir kasa menekşe ile... Ama o günden bugüne Bayındır’da çiçekçilikte çok şey değişti, gelişti, büyüdü ve Bayındır ‘Çiçeğin Başkenti’ olarak bilinir oldu. O günden bugüne elini taşın altına kim koydu ise -üreticinden, işçisinden, birliğinden, Kooperatifinden, tüm sektör temsilcilerinden,sivil toplum kuruluşlarından, siyasi temsilcilere- hepsinden Allah razı olsun. 22 Kasım 2019’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği Bayındır Çiçekçilik Tarımsal Organize Sanayinin Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri oluşturuldu. Artık Bayındır ve Küçük Menderes bu sektörde farklı bir yerde olacak. Hem ekonomiye hem de istihdama katkısı çok farklı olacak. Yönetim kurulu, Müteşebbis Heyeti ve sektör ile birlikte hedefimiz dünya ligi…

Bu süreçte desteklerini hiç esirgemeyen her sorunumuzu anında çözen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza,Tarım ve Orman Bakanımıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederim.

Güzel ilçeme hayırlı uğurlu olsun Allah’ım mahcup etmesin inşallah.”

8-061.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.