Bayındırspor ilk yarıyı ikinci olarak bitirdi

Bayındırspor ilk yarıyı ikinci olarak bitirdi

Süper Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Bayındırspor ilk yarı gösterdiği performans ile ligi Çeşme Belediyespor’un ardından 28 puanla ikinci olarak kapattı.

İlk yarı deplasmanda oynadığı 7 maçtan 6 galibiyet 1 beraberlikle dönen Bayındırspor bu performansı ile üst sıralardaki yerini hiç kaybetmedi. Bayındırspor ilk yarı attığı 42 gol ile Süper Amatör Lig takımları arasında en çok gol atan takım oldu. 


Ligin ilk yarısını liderin bir puan gerisinde tamamlayarak başarılı bir dönem yaşayan Bayındırspor’un teknik ekibi ile görüşerek ilk yarı değerlendirmesini bir de onlardan dinledik. Antrenörler Dilek Uzan, Nail Gökova ve Nurcan Başkanoğlu ikinci yarı hedefledikleri puanlara ulaşıp şampiyon olarak play off oynamak istediklerinin altını çizerek şunları söylediler:


“Mücadele eden, mücadelenin yanında paslı oyunu ön planda tutmaya çalışan Bayındırspor, attığı gollerle bu oyununun sonucunu almış oldu. Genç bir takıma sahip olan takımımızın yaş ortalaması 23. Genç ama tecrübe eksiği olan oyuncuların bulunması  zaman zaman oyuncuların hata yapmasına sebep oldu. İkinci yarı maçlarımızın 7 sini içeride 6 tanesini de deplasmanda oynayacağız. Deplasman  maçlarımız ligi üst sıralarındaki takımlarla oynayacağımız, zor maçlar olacak. Deplasmanda ilk yarıda gösterdiğimiz başarıyı devam ettirmek için daha çok çalışmalıyız. Ligin ilk yarısı bittikten sonra 3 gün ara verdik, devamında tekrar çalışmaya başlayacağız. 


Hedefimiz her maçı ayrı ayrı düşünüp aynı kazanma hırsını, mücadeleyi ön plana çıkarıp güzel bir oyunla lider olarak ligi tamamlamak. Ardından play off oynayıp bir üst lide çıkmak istiyoruz. İyi bir oyun oynayarak hem taraftarlarımızı memnun etmek hem de ilçemizi dışarıda en iyi şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz. Bunun için daha çok çalışıp takım ruhunu en üst düzeye çıkarmaya uğraşıyoruz.  


İlk yarı taraftarımız her zaman yanımızda oldu. İkinci yarı da desteklerini bekliyoruz. Ayrıca her zaman yanımızda olan  Belediye Başkanımız Dr. Ufuk Sesli’ye de takım adına teşekkür ederiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.