Bayır: "CHP olarak spora her türlü desteği vereceğiz"

Bayır: "CHP olarak spora her türlü desteği vereceğiz"

İzmir Fuar İsmet İnönü Sanat Merkezinde, Ege Bölgesinde faaliyet gösteren, Spor Kulüplerinden temsilcilerinin katılacağı ‘’Ege Bölgesi Spor Kurulu Çalışması’’ düzenlenecek.

CHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından, 09.11.2017 (Perşembe) Saat 13:00’de, İzmir Fuar İsmet İnönü Sanat Merkezinde, Ege Bölgesinde faaliyet gösteren, Spor Kulüplerinden temsilcilerinin katılacağı ‘’Ege Bölgesi Spor Kurulu Çalışması’’ düzenlenecek.  

CHP OLARAK SPORA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

CHP’nin sporla ilgili politikasına katkı koymak ve tabanla ortak söylem ve eylem birliği içerisindeki düşünsel yol ve eylem haritalarının konuşulacağı, İzmir, Muğla, Aydın, Denizli, Manisa, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar illerinin katımıyla gerçekleşecek toplantı ile ilgili Meclis’teki soru cevap kısmında bilgi veren İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, ‘’Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünden yola çıkarak, ülkemizde sporun ve sporla birlikte gelişen düzgün birey kavramının farkındayız. Spor, çocuklarımızın, gençlerimizin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları açısından son derece önemli bir role sahiptir. Bu konu partiler üstü ele almamız gereken bir konu ve katkı sağlamak hepimizin görevi. CHP olarak, bu bakış açısı ile yarın Spor Kulüplerinden temsilcilerinin katılacağı, ‘’Ege Bölgesi Spor Kurulu Çalışması’’ düzenleyeceğiz. Tüm sporseverleri ve hemşerilerimizi de, yarın Saat 13:00’de, İzmir Fuar İsmet İnönü Sanat Merkezinde, düzenlenecek, ‘’Ege Bölgesi Spor Kurulu Çalışması’’ toplantısına davet ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.