Bayır'dan aday adaylarına birlik çağrısı

Bayır'dan aday adaylarına birlik çağrısı

İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'dan adaylara birlikte hareket edin çağrısı geldi.

Bir dönem CHP İzmir İl Başkanlığı'da yapan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'dan 2019'da yapılacak olan Yerel Seçimler için belediye başkanlığı için aday adayı olanlara birlik çağrısı geldi. Aday çokluğunun CHP için olumlu bir gelişme olduğunu değerkendiren Bayır, çalışmaların temelinin partinin tanıtımı üzerine kurulması gerektiğini ifade etti. Bayır, başkan adaylarının sahada görünmesinin parti programının tanıtılmasına yardımcı olacağını da ileri sürdü.
İki oy fazla alacak isim aday olmalı...
İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, geçtiğimiz dönemlerdeki aday adaylığı çalışmalarında kişisel rekabetin ön plana çıktığını belirterek şunları ifade etti;
"Takip ettiğimiz kadarı ile çokça CHP sevdalısı aday adaylığı için başvurdu. Bu çerçevede görüştüğümüz çokça isime birlik beraberlik mesajı vermeleri gerektiği konusunda telkinde bulundum. Sahada olan arkadaşlarımızın ortak hedefi birbirlerini yıpratmak yerine partimize daha fazla oy getirmek olmalıdır. Bunun için öncelikli hedefleri seçim bildirgelerimiz ve partimizin programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürüp bunları halka anlatmalılar. Partimize kim iki oy fazla getirecekse onun etrafında kenetlenmeliyiz."

gercekhaberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.