Bayraklı Aday Adayı CHP'li Polat'tan spor alanında 'sağlıklı' vaatler

Bayraklı Aday Adayı CHP'li Polat'tan spor alanında 'sağlıklı' vaatler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat, alanda adaymış gibi çalışıyor.

CHP’den Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Polat, alanda adaymış gibi çalışıyor. Tam gün mesaisini ilçede STK, muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendiren Polat, ilçe sakinlerinin sağlıklı ve mutlu ortamlarda bilinçli şekilde spor yapmalarını sağlamak istediklerini söyledi, spora yönelik önemli vaatler verdi.

Polat, sabahın erken saatlerinde başlayan mesaisinde ilçedeki STK, muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Polat ilçe sakinlerinin sağlıklı ve mutlu ortamlarda bilinçli şekilde spor yapmalarını sağlamak istediklerini, spor yapma imkanlarından Bayraklılıları yararlandırmak istediklerini ifade etti.

Polat, spora yönelik projelerini şöyle anlattı:

Kapalı ve açık semt spor alanları geliştirerek, ilçe sakinlerinin spor yapmasına olanak sağlamak ve özellikle ilçe gençliğinin zihnen ve bedenen gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Gençlerimizi ilgi duydukları spor alanlarına yönlendirerek zararlı alışkanlık ve akımlardan korumak önceliğimiz. Bu şekilde en değerli varlıklarımız olan gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlamak istiyoruz.

Spor merkezlerinde ayrıca yaşlılarımızın özel spor programlarına uygun olarak spor yapmalarını teşvik ederek sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olacağız. Belli spor dallarında yetenekli olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bu dallarda teşvik ederek ve yönlendirerek gelecekte de başarılı olmalarını sağlamak ve Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Semt takımlarının kurulmasını teşvik ederek spor yarışmaları düzenleyeceğiz ve mevcut amatör spor kulüplerini destekleyeceğiz.”

ÖNEMLİ VAATLER

Polat belediye olarak amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapacaklarını, amatör spor kulüplerindeki bir hocanın maaşının belediyeden karşılanacağını, spor kulüplerine servis desteği sağlayacaklarını ve spor kulüplerine birer adet saha kazandıracaklarını vaat etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.