Bayraklı Belediyesi'nden Hareketlilik Haftası'nda dopdolu program

Bayraklı Belediyesi'nden Hareketlilik Haftası'nda dopdolu program

Bayraklı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Bayraklı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde 16 ve 17 Eylül tarihlerinde Bayraklı Havuz Kafe’nin ön tarafında, çeşitli etkinlikler düzenliyor. ‘Gelecek enerjini koru’ ve ‘Şehrini keşfet’ sloganlarıyla çıkılan yolda toplu taşıma kullanımı, günlük hareketlilik oranı, ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi gibi konularda farkındalık yaratılacak.

bayraklida-hareketlilik-var-3.jpg

Bu kapsamda 16 Eylül saat 17:00’da zumba, yoga, tekvando, karate, kick boks, güreş gösterileri, voleybol ve corn hole turnuvaları ile atletizm yarışması gerçekleşecek. 17 Eylül Pazar saat 17.00’da da mini penaltı atışları, basket, halat çekme, çuval ve survivor parkur yarışmaları, corn hole turnuvası ile basketbol şenliği kapsamında 3’lü takımlardan olacak müsabakalar yapılacak. Ücretsiz etkinliklere isteyen herkes katılabilecek.

bayraklida-hareketlilik-var-4.jpg

Bayraklı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Avrupa Hareketlilik Haftası 'Gelecek Enerjini Koru!' temasıyla bugün başlıyor! Bu yıl da çok hareketli geçecek etkinliklerimizi kaçırmayın, Bayraklı Havuz Kafe yanına bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

bayraklida-hareketlilik-var-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.