Bayraklı Belediyesi'nden o haberlere ilişkin flaş açıklama!

Bayraklı Belediyesi'nden o haberlere ilişkin flaş açıklama!

"Belediyemize yönelik kasıtlı olarak yapılan haberler gerçek dışıdır."

Bayraklı Belediyesi, bir internet sitesinde "Tüm personel yargılanacak mı?" başlıklı haberin gerçekleri yansıtmadığını belirten bir açıklama yaptı. Açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Bir internet sitesinde "Tüm personel yargılanacak mı?" başlıklı belediyemize yönelik kasıtlı olarak yapılan haberler gerçek dışıdır.

Konunun aslı aşağıda anlatıldığı gibidir;

İçişleri Bakanlığı tarafından verilen soruşturma iznine istinaden Danıştay'ın onayıyla Baybel Genel Hizmet San. Ve Ticaret Anonim Şirketi, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu İzmir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı Vergi Müfettişliği tarafından incelenmiştir. Vergi müfettişliği tarafından, şirketin 2013-2014-2015-2016 ve 2017 yıllarını kapsayan 5 yıllık hesap dönemindeki tüm defterler incelenmiş ve neticesinde usulsüz bir işlem tespit edilmediği gibi belediyeye yapılan satışların uygun fiyatla yapıldığı ve faturaların gerçeği yansıttığı tespitleri yapılmıştır.

Söz konusu raporlar İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulacaktır. Böylece verilen soruşturma izninin hükmünün kalmadığı da ortaya çıkacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.