Bayraklı Sosyal Etkinlik Merkezi'ndeki öğrencilere memnuniyet anketi

Bayraklı Sosyal Etkinlik Merkezi'ndeki öğrencilere memnuniyet anketi

Bayraklı Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü yıl boyunca eğitim alan öğrencilere Bayraklı Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM) hakkındaki düşüncelerini sordu.

Görüşleri alarak ayrıntılı bir durum tespiti yapacak olan müdürlük, elde edilecek verilerle BAYSEM’i yeni eğitim-öğretim yılına hazırlayacak. Bu kapsamda öğrencilere, ulaşılabilirlik, iletişim, dilek, öneri ve şikayet, güvenilirlik, kararlara katılım, öğrenci işleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, BAYSEM’in fiziki ortamı, kantin ortamı, mesleki yönlendirme çalışmaları, olumlu davranış kazanma ve eğitim gibi üst başlıklar altında 56 soruluk anket çalışması düzenlendi. Ankette, 'Öğretmenlerimle ihtiyaç duyduğumda rahatlıkla görüşebilirim, BAYSEM'de öğrencilerle ilgili alınan kararlarda bizlerin görüşleri alınır, derslerin işlenişinde farklı yöntemler kullanılmaktadır, BAYSEM’de yeteri miktarda sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlenmektedir' gibi maddelere öğrencilerin; çok zayıf, zayıf, orta, güçlü veya çok güçlü seçeneklerinden biriyle yanıt vermeleri istendi. Anketin sonuçlanmasıyla birlikte BAYSEM, gelecek yıla öğrencilerden gelen yanıtlara göre şekillenecek ve bu doğrultuda bir plan hazırlanacak.

bay_4377-001.jpg
 
Eğitime her zaman destek olacağız
 
Bayraklı'da eğitimin öncelikli konulardan biri olduğunu her fırsatta dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Modern, çağdaş ve yenilikçi bir eğitim modeli ile daha iyiyi, daha doğruyu yapmak için öğrencilerimizin görüşlerini aldık ve onların düşünceleri doğrultusunda önümüzdeki yılın planını yapacağız. İmkanlarımız dahilinde eğitime her zaman destek olacağız. Amacımız vicdanlı, adaletli, iyi nesiller yetişmesine katkı sağlamak" diye belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.