Bayraklı'da 4 mevsim spora devam!

Bayraklı'da 4 mevsim spora devam!

Bayraklı Belediyesi ilçede 7’den 70’e herkesi sporla buluşturmayı sürdürüyor.. Sporun sadece yaz döneminde değil 4 mevsim yapılabilmesi için her yaş kesimine yönelik 15 branşta açılan kurslar yoğun ilgi görüyor.

Spor İşleri Müdürlüğü’nün “herkese spor yaptırıyoruz” projesi kapsamında açtığı kurslar yılın 12 ayı geniş katılımlarla gerçekleşiyor. Aktiviteler 15 branşta binlerce sporcuyu belediyenin spor tesisleri ve salonlarında bir araya getiriyor. Aerobik, bale, basketbol, bokwa, futbol, jimnastik, limbering, masa tenisi, pilates, taekwondo, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids gibi kurslar her yaş grubundan vatandaşa spor yapma imkanı tanıyor. Kurslardan bu yıl 5 bin 348 kişi faydalanırken birçok vatandaş, bu sayede sağlıklı yaşamın da kapılarını aralıyor. Spor okullarına kayıt ve branşlarla ilgili (0232) 371 23 00 telefon numarasında bilgi alınabiliyor. Kayıt için 2 fotoğraf ve kimlik fotokopisi isteniyor. Sporcular branşlarına göre Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu, İhsan Alyanak Kültür Merkezi Spor Salonu, Onur Mahallesi Amfi Tiyatro Kültür Merkezi Spor Salonu, Şehit Ümit Boz Tesisleri ve Mansuroğlu halı sahasından faydalanıyor.
 

SPORA TAM DESTEK
 

Spora yapılan yatırımlarla gelen başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her yıl binlerce kişiye yaz kış demeden birçok branşta spor yaptırıyoruz. Bayraklı Belediyesi kuruluşundan beri yaptığı spor yatırımlarıyla altyapı olarak çok ilerledi.  İlçemize çok sayıda spor tesisi kazandırdık. Yetişkinlere, çocuklara, gençlere yönelik düzenlenen kurslarımızda binlerce sporcu modern tesislerde konusunda uzman eğitmenler tarafından eğitim görüyor. Spora yaptığımız yatırım beraberinde sportif başarıları getiriyor. Belediye olarak spora ve sporcuya elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.