Bayraklı'da çoğu bitti azı kaldı!

Bayraklı'da çoğu bitti azı kaldı!

Bayraklı Belediyesi tarafından geçtiğimiz Temmuzda temeli atılan Aşık Mahzuni Şerif Kültür Merkezi ve Cemevi projesinde son aşamaya gelindi

4 katlı olarak tasarlanan ve 1018 metrekare alanda yapımı süren merkez bölgenin önemli bir ihtiyacına yanıt verecek. Projenin yeni yılda hizmete açılması planlanıyor.


Bayraklı Belediyesi ilçe sınırları içerisinde kültür merkezi ve Cemevi projelerinin sayısını artıyor. Nafiz Gürman Mahallesi’nde inşa edilen ve Aşık Mahzuni Şerif ismi verilen Kültür Merkezi ve cemevi projesinde son aşamaya gelindi. Yeni yılda hizmete girecek olan merkez, Alevi inanç ve kültürünün yaşatılmasında önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Ayrıca merkezde çeşitli kültürel etkinliklere de yer verilecek.
 

DESTEĞİMİZ SÜRECEK
 

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kültür merkezi ve Cemevi projemizde sona geldik. 4 katlı projemizi yeni yılda hizmete açmayı planlıyoruz. Güzel bir proje oldu. Geçtiğimiz yıl yine aynı mahallemizde bir taziye evi açmıştık. O da vatandaşlarımız tarafından takdir görüyor. Camilerimizin, Cemevlerimizin ve kilisemizin her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. İbadet mekanlarının temizliğinden, bakımına kadar her şeyi belediye olarak üstlenmiş durumdayız. Desteğimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Ayrıca Refik Şevket İnce Mahallemizde aynı özelliklere sahip bir Kültür merkezi ve Cemevi projesi hazırlıyoruz. Yeni yılda projenin ihale sürecini başlatacağız” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.