Bayraklı'da temizlik seferberliği sürüyor!

Bayraklı'da temizlik seferberliği sürüyor!

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı ve Bayraklı Belediyesi Başkanı Serdar Sandal, temiz bir Bayraklı için kolları sıvayarak temizlik seferberliğine katıldı.

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlatmış olduğu temizlik seferberliği İzmir'in bir çok ilçesinde olduğu gibi Bayraklı'da da devam ediyor.  CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve CHP Bayraklı İlçe Örgütü üyeleri ilçede dip bucak temizlik yaptılar.

egqycyuwsaaczo9.jpg

Belediye ekipleri ile beraber sokakları temizleyen Başkan Sandal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in başlattığı temizlik seferberliği kapsamında Bayraklı’ya toz kondurmuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyemizin başlattığı temizlik seferberliğinin 11. haftasında Osmangazi Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Ali Akdoğan İlkokulu ve çevresini temizledik. Temizlik sırasında Osmangazi Mahallesi sakinlerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e bir de mesaj gönderdi: Aşkla İzmir, Tunç Başkan’la Bayraklı" dedi.

egqycyswsaa02fe.jpgegqycyqxkaaiddl.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.