Bayraklı'da transfer tartışması sürüyor! CHP'li Alper'den de açıklama geldi

Bayraklı'da transfer tartışması sürüyor! CHP'li Alper'den de açıklama geldi

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper: 'İstifaların tamamı seçim kurulunda'

Geçtiğimiz gün Bayraklı’da AK Parti’ye olduğunu belirtilen 1249 istifaederek CHP’ye geçti. Bu durum her iki parti arasında tartışmayı da beraberinde getirdi. Bayraklı’daki vatandaşların AK Parti’ye olan teveccühünün her geçen gün arttığını söyleyen Polat, “Madem bu kadar istifa var, nasıl oluyor da bize istifa dilekçesi ulaşmıyor. Hiçbir gerçekliği olmayan bilgileri kamuoyuna vermekten utanmıyorlar. Bu işlerin başında da İsmail Sarı var. İsmail Sarı yolda yürüse, 10 kişi bile ona selam vermez. ‘Aç tavuk kendini darı ambarında sanır’ misali, kendi kafasına göre rakamlar uyduruyor. CHP’ye geçen kişileri, isim isim açıklasın da görelim” diye konuştu.

5 BİN KİŞİ BİZE ÜYE OLDU
Son dönemde Bayraklı’da 5 bin üye kaydı yaptıklarını söyleyen Başkan Polat, “Bayraklı halkı, artık aldatılmaktan, yalandan, iftiradan bıktı. Sadece hak ettiği hizmete kavuşmak istiyor. Daha yaşanabilir, modern bir Bayraklı hayal ediyor. Onları bu hayallerine kavuşturacak olan kişi de Belediye Başkan Adayımız Ali Aslan’dır. 31 Mart seçimleri ile birlikte Bayraklı makus talihini yenecek, bembeyaz bir sayfa açacak” dedi.

İSTİFALARIN TAMAMI İLÇE SEÇİM KURULUNDA
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, “AKP’de panik devam ediyor. 2009’dan bu yana Bayraklı’da iktidar olan partimize teveccüh her geçen gün artıyor. Bunun son yansıması da AKP’ye üye olan 1249 kişinin CHP’ye geçmesiyle oldu. Bu arkadaşlarımızın tamamının istifası ilçe seçim kurulunda. Çünkü AKP istifaları kabul etmiyor. İşleme sokmuyor. Bunu AKP’nin ilçe başkanı da çok iyi biliyor. Bizim kapımız herkese açık. Kimseyi ‘bize gel’ diye tehditte etmiyor. İnsanlar özgür iradeleriyle CHP’ye geliyor. AKP’de yıllardır devam edem çözülme süreci yerel seçim öncesi daha da arttı. Bunu onlar da çok iyi biliyor. Belediye Başkan adayımız Serdar Sandal rekor oyla seçilecek. Bunu hep birlikte 31 Mart akşamı göreceğiz” dedi. 

Kaynak: Gündeme Bakış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.