Bayraklı'da üç meclis üyesi istifa etti; AK Parti adayını destekleyecekler!

Bayraklı'da üç meclis üyesi istifa etti; AK Parti adayını destekleyecekler!

CHP'de flaş gelişme!

Bayraklı Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyeleri Şeref Balbay, Mustafa Karaman ve Ali Şenay partilerinden istifa etti. Gündeme Bakış’a konuşan Balbay, “Başka bir partiye gitmeyeceğiz ancak Bayraklı’da AK Parti’nin adayı Ali Aslan’ı destekleyeceğiz” dedi.

Daha önce AK Parti’de siyaset yapan ve buradan Bayraklı Belediye Meclis Üyesi seçilen Mustafa Karaman, Ali Şenay, Şeref Balbay farklı tarihlerde CHP’ye geçmişti. Bu isimlerden Mustafa Karaman CHP’den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Parti genel merkezi aday olarak Serdar Sandal’ı belirlemişti.

İSTİFA ETTİLER

CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Karaman, Şenay ve Balbay CHP’den istifa etti. Gündeme Bakış’a konuşan Balbay, “İki arkadaşımla birlikte istifa etti. CHP genel merkezinin aday olarak belirlediği Serdar Saandal’ın Bayraklı mozaiğine uygun olmadığını düşünüyoruz. Bu kişinin düşünce şeklini savunamayacağımız için partiden istifa ettik. Parti Bayraklı’da yanlış aday gösterdi. Herhangi bir partiye geçmemiz söz konusu değil ancak Bayraklı’da AK Parti’nin adayı Ali Aslan’a destek vereceğiz” dedi.

Yine AK Parti'den CHP'ye geçen Belediye Meclis Üyelerinden Mustafa Çekiççi, geçtiğimiz ay hem partisinden hem de meclis üyeliğinden istifa etmiş, "Siyaseti bıraktım" demişti. 

mustafa_karaman.jpgyeref_balbay.jpgbay_0268.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.