Bayraklı'nın minik öğrencilerinden karikatür ve resim sergisi

Bayraklı'nın minik öğrencilerinden karikatür ve resim sergisi

Bayraklı Belediyesi Anaokulları öğrencilerinin hazırladığı karikatür ve resim sergisi, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde kapılarını açtı.

MEDYA EGE - Bayraklı'da, Cumhuriyet'in 100.Yıldönümü kapsamında düzenlenen kutlamalara özel bir anı olarak, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde, Bayraklı Belediyesi Anaokulları öğrencilerinin hazırladığı karikatür ve resim sergisi, vatandaşların beğenisine sunuldu.

f9wbyv6wcaaz0p2.jpg

Serginin açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarla birlikte sergiyi gezen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eğitim-öğretim basamaklarının ilk adımında yer alan miniklere, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Başkan Sandal ayrıca tüm vatandaşlara, karikatür ve resim sergisine katılmaları amacıyla çağrıda bulundu.

f9wbx3cxkaagmgi.jpg

Bayraklı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından karikatür ve resim sergisine ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarına özel bir anı olarak, Bayraklı Bld Anaokulları öğrencilerinin Süvari Yzb. Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'nde düzenlediği karikatür sergisini beğeninize sunduk. Sergimizi ziyaret ederek, miniklerimize desteğinizi gösterebilirsiniz."

f9wby3mwwaavfyj.jpg

f9wbzd7xeaahhkv.jpg

f9wb-46xyaa8rni.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.