Bayraklı’nın perileri yeni sezona galibiyetle başladı

Bayraklı’nın perileri yeni sezona galibiyetle başladı

Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nin açılış maçında bu senenin favorileri arasında gösterilen Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni 58 – 55 yendi.

Sezona güzel başlangıç yapan Bayraklı’nın perileri ikinci hafta Bursa Büyükşehir Belediye deplasmanına gidecek. Bayraklı Belediyesi, 2018-2019 Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nin açılış maçında Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni ağırladı. Maça hızlı başlayan kızlar ilk periyodu 24-6 tamamlarken devreyi de 34 – 18 önde bitirdi. İkinci yarı toparlanan Mardin Büyükşehir Belediyesi etkin oynasa da kızlar 3. Periyodunu 47 – 36 önde bitirdiği maçı 58 – 55 kazanmasını bildi. Patricia Bright 18 sayıyla skora katkıda bulunurken, karşılaşmayı Eyfel Akar 16, Burcu Karahan 12, Seda Aydın ve Cansu Aslan 6’şar sayıyla tamamladı.

‘BAŞARILAR’

Sezona galibiyetle güzel bir başlangıç yapan kızları tebrik eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Lig uzun bir periyot. Galibiyetle başlamak moral açısından önemliydi. Kızlarımız da bunu başardı. Önümüzdeki maçlarda özellikle sakatlıkların olmadığı çekişmeli ve güzel bir lig diliyorum. Takımımıza da ayrıca başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.