Bayraklı'ya deneyimli aday adayı: Cindi Can Polat

Bayraklı'ya deneyimli aday adayı: Cindi Can Polat

Karşıyaka ve Bayraklı'da yaklaşık 15 yıldır belediye meclis üyeliği yapan Cindi Can Polat, bu deneyimlerini Bayraklı halkının hizmetine sunmak üzere Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

30 yılı aşkın süredir Bayraklı'da ikamet eden, Cumhuriyet Halk Partisi'nde de gençlik kollarından başlayarak siyasete atılan İnşaat Mühendisi ve Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Cindi Can Polat, 2019 yerel seçimlerinde Bayraklı Belediye Başkanı olma iddiası ile yola çıktı. İlçe Başkanı Cemalettin Alper'den aday adaylığı dosyasını alan Cindi Can Polat'ın öz geçmişi ise dikkat çekiyor. 

1976 Kahramanmaraş-Elbistan doğumlu olan Cindi Can Polat, 1987 yılından bu yana Bayraklı'da ikamet ediyor. 2000 yılında CHP Karşıyaka gençlik kollarında aktif olarak siyasete başlayan Polat, CHP Karşıyaka Gençlik Kolları üyeliğinin ardından yönetim kurulu üyeliği ve başkanlık yaptı. 

2004 yılında yapılan yerel seçimler öncesinde yapılan eğilim yoklaması ile ismi ön sıralarda çıkan Polat, o yıl Karşıyaka Belediyesi meclis üyesi seçildi. 2009 yılında Bayraklı'nın ilçe olması ile birlikte Bayraklı Belediye Meclis Üyesi olan Cindi Can Polat, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde bir kez daha Bayraklı Belediyesi meclis üyesi seçildi. Bugün halen bu görevi sürdürmekte olan Cindi Can Polat, Bayraklı Belediye Meclisinde de aktif görevler üstlendi. 

15 YIL MECLİS ÜYELİĞİ VE AKTİF STK DENEYİMİ

Belediye meclisinde ve komisyonlarda görev alıp aktif olarak çalışmalara katılan Polat, Grup Sözcülüğü, İmar Komisyonu üyeliği ve Bşkanlığı, Encümen Üyeliği yaptı, farklı komisyonlardaki çalışmalara katıldı. 

Mecliste yoğun olarak yürüttüğü bu görevlere ek olarak CHP kongre, önseçim ve il delegeliği de yapan Polat, bunların dışında Atatürkçü Düşünce Derneği, Türk Hava Kurumu, İnşaat Mühendisleri Odası ve İzmir Ticaret Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının da üyesi ve sivil toplum ayağında da önemli çalışmalar yürütüyor. 

Evli ve üç çocuk babası olan Polat, orta düzeyde İngilizce de biliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.