Bayrama özel arabask gecesi!

Bayrama özel arabask gecesi!

Bodrum Bvs Bosphorus Otel'deki Günay Restaurant'ta bayram etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan sanatçı Serkan Kaya, kendisini izlemeye gelen misafirlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. 

Dev orkestrası ve muhteşem şarkılarıyla özel bir bayram konseri veren Kaya'yı dinlemeye gelenler arasında iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları da vardı.  Konserine 'Kara Gözlüm' şarkısıyla başlayan sanatçı ardından Kalakaldım, Mesele, Zor Bela gibi unutulmayan şarkılarını seslendirirken Babalar Resitali de yaparak Orhan Gencebay'ın Hor Görme şarkısını da seslendirdi. Konseri izlemeye gelenler arasında Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti de yer alırken, kendisini izlemeye gelen Gencebay'a bu şarkıyla selam veren Kaya, "Bu şarkıları yazmak o kadar kolay değil, hele ki Orhan Baba gibi bir üstad yıllarca dillere, gönüllere pelesenk olan en güzel şarkıları bizler için besteledi. Kendisine herkesin huzurunda teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum." dedi. 

Konserini 'Tarifi Zor' isimli şarkısıyla sonlandıran Kaya, "Herkese sağlıklı, mutlu bayramlar dilerim. Ayrıca herkesten pandemi sürecinden ötürü sosyal mesafeyi göz ardı etmeden şu günlerde özellikle dikkatli olmasını rica ediyorum." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.