Bayrama Özel Kreasyon Tanıtımı

Bayrama Özel Kreasyon Tanıtımı

İnternet ve Instagram üzerinden satışlarıyla kendisinden söz ettiren Favori Reyon'un sahibi ve genel müdürü Murat Kazaz, sektörde ilklerden olmayı sürdüreceklerinis söyledi.

İnternet üzerinden yapılan tanıtımlar ve kreasyonalar ile sektörü takip eden kesime hitap etmeye başlayan moda şirketleriyle beraber sektörün önde gelen firmalarından Favori Reyon bu konumunu daha da pekiştirerek ilk defa müşterilere ve toptancılara bayram kreasyonu defilesi tanıttı.

Sektörde ilk

Daha önce de Instagram üzerinde bir butiğin defilesini düzenleyerek ürünlerini tanıttıklarını aktaran Favori Reyon'un sahibi ve Genel Müdürü Murat Kazaz, "Sektörde ilklerden olmak başarıyı getirir anlayışını savunuyoruz ve tüm çalışmalarımızı bu anlayış ile şekillendiriyoruz. Düzenlediğimiz defile de bu anlayışın bir parçası" şeklinde konuştu.

bcf98e2f-ab38-4858-acbc-db2940a128f4.jpg

3 yıldır Instagram defileleri

Kazaz 3 yıldır Instagram üzerinden defileler düzenlediklerini aktararak kreasyonun tanıtılması konusunda atılımlar yaptıklarını aktaran Murat Kazaz, internet ve Instagram satışları üzerinde büyük deneyime sahip olduklarını ifade ederek, geniş ürün modeli ve stoklarla gelen siparişleri karşılamaya çalıştıklarını ifade etti. Kazaz ayrıca sektöre farklı projelerle sürekli göz önünde olacaklarını ifade ederken "Bunu yaparken üretim ve piyasadan tedarik ağının çok güçlü olması gerekiyor. Mağazacılık satışına yönlenmemizin bir göstergesi olarak da algılayabileceğimiz defileye birçok toptan alıcı katıldı ve bayram siparişleri bereketli oldu" kelimelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.