Bayramda Şehit Ailelerine Ziyaret

Bayramda Şehit Ailelerine Ziyaret

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Anneler Günü’nde ziyaret ettiği şehit ailelerini bayramda da yalnız bırakmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Anneler Günü’nde ziyaret ettiği şehit ailelerini bayramda da yalnız bırakmadı.

Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire ve Bayındır’da partililer, vatandaşlar ve esnafla bayramlaşan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, şehit ailelerini de ziyaret ederek, acılarını paylaştı. Ödemiş, Kiraz ve Tire’de şehit ailelerinin evine konuk olan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, annelerin babaların yüreğindeki acının ancak terörün tamamen yok edilmesiyle hafifleyeceğini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm CHP’li vekillerin imzasıyla Şehit Yakınları ve Gaziler için verdiği kanun teklifinden de bahseden Atila Sertel, özetle şunları söyledi:

“EL ÜSTÜNDE TUTULMALILAR”

“Şehitlik en yüce makamsa onların geride bıraktığı anne babaları, eşleri ve çocukları da bu ülkede el üstünde tutulmalıdır. Bu anlamda kanun teklifimiz parti ayrımı gözetmeksizin Meclis Genel Kurulu’ndan oybirliğiyle çıkmalıdır. Her evde ayrı bir acı ve dinmeyen göz yaşı hakim. Ne zamanki şehitlerimizin aileleri terörün kökünün kazındığını görürse ve ne zamanki ekonomik ve sosyal anlamda el üstünde tutulduklarını hissederse onların yüreğindeki acı bir nebze olsun hafifleyecektir” dedi.

“ÇOCUKLAR BABASIZ BÜYÜMESİN”

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Ödemiş’te Kadriye-Arif Katmer, Kiraz’da Dursun Hardal ve Tire’de Cafer-Nazife Aktürk ailesinin evlerine konuk oldu. 5 yıl önce şehit olan Mustafa Hardal’ın Kiraz Veliler Köyü’ndeki baba ocağında duygu dolu anlar yaşandı. Şehit olduktan 12 gün sonra doğan Mustafa Hardal’ın oğlu Mustafa Umut Hardal’ı kucağına alıp uzun süre sarılan Atila Sertel, yetim kalan, babasız büyüyen, bayramlarda sevinemeyen çocukların vebalini kimsenin ödeyemeyeceğini söyledi. Hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden şehit aileleri de, bayram günü acılarını paylaşan Sertel’e teşekkürlerini iletti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.