Becker, ilk maçta galip

Becker, ilk maçta galip

Sezonun ilk hazırlık maçında Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşan Bornova Becker Spor 82 – 62’lik skorla maçı kazandı.

Bornova Atatürk Spor Kompleksi’ nde gerçekleşen hazırlık maçından sonra açıklamalarda bulunan Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak; takım oyuncularına güvendiğini söyledi. Bu hazırlık maçında bugüne kadarki çalışmalarını test etme şansı yakaladıklarını vurgulayan Orak, sonuçtan memnun olduklarını belirterek şunları kaydetti:

“Sezonun ilk hazırlık maçı, 4 haftamızı yeni bitirdik. Genel anlamda iyi oynadık.  Urla Belediyesi takımı da iyi mücadele etti. Oldukça sert bir maçtı, ama dostluk atmosferinde geçti, sonunda kazanan biz olduğumuz için mutluyuz.  Yabancı oyuncumuz takıma yeni katıldı, bir adaptasyon süreci geçirecek. Sezon çok zorlu geçecek ama ben oyuncularımıza güveniyorum. Umarım sezon boyunca bu şekilde oynayarak izleyenlere de keyifli bir basketbol seyri yaşatmış oluruz. Tüm takımlara, sağlıklı, sakatlıksız bir sezon geçirmelerini diliyorum.”

Bugüne kadarki kamp sürecini de değerlendiren Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak; Kamp sürecinden oldukça memnun olduklarını ve sakat oyuncularının olmadığını belirterek “ Temmuz ayından beri kamptayız. 5. haftanın içerisindeyiz. Bu süre zarfında ağırlık, atletizm ve basketbol çalışmaları yapıldı. 4 haftanın sonunda oyuncularımız hemen hemen maç kondisyonuna yakın bir kondisyon tuttular. Bu açıdan çok memnunuz, sakatımız yok.” Dedi.

Bornova Belediyesi’nin sağladığı salon desteği ile İzmir’in en iyi salonlarından biri olan Atatürk Spor Kompleksi’ nde maçlara hazırlanmanın ve maç oynamanın avantajını yaşadıklarını ifade eden Olcay Orak, Bornova Belediyesi Başkanı Olgun Atila’ ya teşekkür ederek, “Becker ailesine, Bornova Belediyesi’ne, tüm destekçi ve sponsorlarımıza, İzmir kadın basketboluna yakışır bir basketbol oynama arzusu içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.